Wandelhonger

1 minuut leestijd

Besneeuwde toppen en beboste valleien, flanken vol bloemen en fluitende marmotten, wilde watervallen en wolken die weerspiegelen in het water van heldere meren, en tussen al dat overweldigende natuurschoon een smal pad dat klimt naar uitzichtpunten en daalt naar dorpjes.

 

actua
  • Wandelen

Wie de Alpen ziet, kan niet anders dan wanderlust voelen, goesting om te gaan wandelen. Wanderlust Alpen beschrijft 28 bergtochten in Frankrijk, Italië, Oostenrijk, Zwitserland en Slovenië.

Behalve tekst en veel beeld vat een praktische pagina voor elke route samen wanneer je best gaat, waar je kan slapen en wat je moet meenemen. Een dik koffietafelboek om al bladerend de wandelhonger aan te scherpen.

Wanderlust Alpen is uitgegeven door Gestalten en kost € 39,99.

 

deel Artikel

Word lid voor 39€

Op zoek naar kwalitatieve invulling van je vrije tijd?

Word lid van Pasar en ontdek een wereld vol boeiende activiteiten, inspirerende reizen en gezellige samenkomsten. Met Pasar geniet je van een gevarieerd aanbod aan uitstappen en evenementen, afgestemd op jouw interesses en wensen. Sluit je aan bij onze warme community en beleef onvergetelijke momenten samen met andere enthousiaste leden.

Ga voor de Pasar-pas!

lees meer