Duffel

Pasar Duffel organiseert heel het jaar door gezellige activiteiten: een verkwikkende wandeling, een fietstocht, een leuk dagje uit, een weekendje aan het water of in de natuur, ... De medewerkers staan altijd klaar om je vrijetijdsbesteding op een aangename manier in te vullen.

Onze activiteiten

Spoorfietsen in Kapellen

Evenement
Wanneer vindt de activiteit plaats?
zondag 30 juni 2019 - 13:45 tem 17:45
Georganiseerd door

Ook eens zin in iets anders? Wil je graag eens mee, maar fietsen is niets voor jou? Dan is dit de ideale activiteit. We fietsen in het spoor van de militairen, en dit van Kapellen naar Brasschaat.

Wandelweekend in Leende is drie dagen genieten van geuren en kleuren.

Wandelen
Wanneer vindt de activiteit plaats?
vrijdag 18 oktober 2019 - 15:00 tem zondag 20 oktober 2019 - 14:00
Georganiseerd door

Het bestuur heeft weer een uitgelezen bestemming gevonden om ten volle 3 dagen te genieten van de geuren en kleuren van de dennenbossen, vennen en heide in Leende en omgeving.We verblijven in het 4-sterren hotel Golden Tulip Jagershorst in Leende (NL) op moderne Standard Superior tweepersoonskame

Pagina's

Pasar is er voor jou

Ontdek onze ledenvoordelen

  • Op vakantie met het gezin of in groep? Overnachten in hotels, vakantiewoningen of op camping? Als lid krijg je exclusieve Pasar-kortingen.
  • Fan van fietsen of wandelen, in België of het buitenland? Als lid heb je toegang tot alle wandel- en fietsroutes uitgeschreven en getest door Pasar.
  • Reisinspiratie thuis en onderweg dankzij onze magazines (Pasar, Campertijd, de Kampeergids en de Kampeerwijzer), ook beschikbaar op tablet.
  • Bespaar op je verzekering! We bieden je voordeeltarieven op verzekeringen voor camper en caravan.
  • Gratis of met korting deelnemen aan activiteiten van de Pasar-afdeling in je buurt maar ook de Pasar-kampeerclubs, gps- en elektrische fiets-afdelingen.
Twee vrouwen lezen een kaart op een stadsplein
Vertel ons wie je bent en ontdek een lidmaatschap op maat van jouw interesses!

Onze partners

Kompas

Goboony

Campings in Vlaanderen

DVV verzekeringen

Govaka

Corsendonk Hotels & Clubs

Vlaanderen