Duffel

Pasar Duffel organiseert heel het jaar door gezellige activiteiten: een verkwikkende wandeling, een fietstocht, een leuk dagje uit, een weekendje aan het water of in de natuur, ... De medewerkers staan altijd klaar om je vrijetijdsbesteding op een aangename manier in te vullen.

Onze activiteiten

Wandelweekend in Leende is drie dagen genieten van geuren en kleuren.

Wandelen
Wanneer vindt de activiteit plaats?
vrijdag 18 oktober 2019 - 15:00 tem zondag 20 oktober 2019 - 14:00
Georganiseerd door

Het bestuur heeft weer een uitgelezen bestemming gevonden om ten volle 3 dagen te genieten van de geuren en kleuren van de dennenbossen, vennen en heide in Leende en omgeving.We verblijven in het 4-sterren hotel Golden Tulip Jagershorst in Leende (NL) op moderne Standard Superior tweepersoonskame

Wandeling in Zemst

Wandelen
Wanneer vindt de activiteit plaats?
zondag 17 november 2019 - 14:00
Georganiseerd door

We maken een mooie wandeling langs de Zenne en de landelijke omgeving er omheen. We vertrekken langs de oude Zenne, "de riool van Brussel" en zien aan de overzijde de kapel "het Hammetje"  waar heel wat historie aan verbonden is.

Pagina's

Pasar is er voor jou

Ontdek onze ledenvoordelen

  • Op vakantie met het gezin of in groep? Overnachten in hotels, vakantiewoningen of op camping? Als lid krijg je exclusieve Pasar-kortingen.
  • Fan van fietsen of wandelen, in België of het buitenland? Als lid heb je toegang tot alle wandel- en fietsroutes uitgeschreven en getest door Pasar.
  • Reisinspiratie thuis en onderweg dankzij onze magazines (Pasar, Campertijd, de Kampeergids en de Kampeerwijzer), ook beschikbaar op tablet.
  • Bespaar op je verzekering! We bieden je voordeeltarieven op verzekeringen voor camper en caravan.
  • Gratis of met korting deelnemen aan activiteiten van de Pasar-afdeling in je buurt maar ook de Pasar-kampeerclubs, gps- en elektrische fiets-afdelingen.
Twee vrouwen lezen een kaart op een stadsplein
Vertel ons wie je bent en ontdek een lidmaatschap op maat van jouw interesses!

Onze partners

Vlaanderen

Govaka

Goboony

Kompas

Campings in Vlaanderen

DVV verzekeringen

Corsendonk Hotels & Clubs