Duffel

Pasar Duffel organiseert heel het jaar door gezellige activiteiten: een verkwikkende wandeling, een fietstocht, een leuk dagje uit, een weekendje aan het water of in de natuur, ... De medewerkers staan altijd klaar om je vrijetijdsbesteding op een aangename manier in te vullen.

Onze activiteiten

Wandelweekend in RENESSE (Zeeland) WERD GEANNULEERD

Wandelen
Wanneer vindt de activiteit plaats?
vrijdag 23 oktober 2020 - 15:00 tem zondag 25 oktober 2020 - 14:00
Georganiseerd door

Na een positieve ervaring op een vorig wandelweekend in Zeeland had Pasar Duffel besloten om terug voor de Hollandse kust te kiezen voor ons 36e wandelweekend. We zouden verblijven in het charmante drie-sterrenhotel Hampshire "Kroon op Renesse" in Renesse op moderne tweepersoonskamers.

Pagina's

Pasar is er voor jou

Ontdek onze ledenvoordelen

  • Op vakantie met het gezin of in groep? Overnachten in hotels, vakantiewoningen of op camping? Als lid krijg je exclusieve Pasar-kortingen.
  • Fan van fietsen of wandelen, in België of het buitenland? Als lid heb je toegang tot alle wandel- en fietsroutes uitgeschreven en getest door Pasar.
  • Reisinspiratie thuis en onderweg dankzij onze magazines (Pasar, Campertijd, de Kampeergids en de Kampeerwijzer), ook beschikbaar op tablet.
  • Bespaar op je verzekering! We bieden je voordeeltarieven op verzekeringen voor camper en caravan.
  • Gratis of met korting deelnemen aan activiteiten van de Pasar-afdeling in je buurt maar ook de Pasar-kampeerclubs, gps- en elektrische fiets-afdelingen.
Twee vrouwen lezen een kaart op een stadsplein
Vertel ons wie je bent en ontdek een lidmaatschap op maat van jouw interesses!

Onze partners

Campings in Vlaanderen

Kompas Camping

Vlaanderen

Goboony

Govaka

Corsendonk Hotels & Clubs