Duffel

Pasar Duffel organiseert heel het jaar door gezellige activiteiten: een verkwikkende wandeling, een fietstocht, een leuk dagje uit, een weekendje aan het water of in de natuur, ... De medewerkers staan altijd klaar om je vrijetijdsbesteding op een aangename manier in te vullen.

Onze activiteiten

Leuke Zomerhappening met fietstocht en barbecue - Pasar Duffel

Eten & drinken
Wanneer vindt de activiteit plaats
zaterdag 27 juli 2024 - 13:30
Georganiseerd door

We verwachten weer vele leden op onze jaarlijkse zomerhappening. Om 13.30u vertrekt er aan de bibliotheek een afwisselende fietstocht van 35 km in de omgeving. Onderweg voorzien we natuurlijk een rustpauze. Tegen 16.30u komen we toe aan de Bruegelzaal van de bib voor een lekkere barbecue.

Pagina's

Pasar is er voor jou

Ontdek onze ledenvoordelen

  • Op vakantie met het gezin of in groep? Overnachten in hotels, vakantiewoningen of op camping? Als lid krijg je exclusieve Pasar-kortingen.
  • Fan van fietsen of wandelen, in België of het buitenland? Als lid heb je toegang tot alle wandel- en fietsroutes uitgeschreven en getest door Pasar.
  • Reisinspiratie thuis en onderweg dankzij onze magazines (Pasar, Campertijd, de Kampeergids en de Kampeerwijzer), ook beschikbaar op tablet.
  • Bespaar op je verzekering! We bieden je voordeeltarieven op verzekeringen voor camper en caravan.
  • Gratis of met korting deelnemen aan activiteiten van de Pasar-afdeling in je buurt maar ook de Pasar-kampeerclubs, gps- en elektrische fiets-afdelingen.
Twee vrouwen lezen een kaart op een stadsplein
Vertel ons wie je bent en ontdek een lidmaatschap op maat van jouw interesses!

Onze partners

Goboony

Campings in Vlaanderen

Vlaanderen

Intersoc

Corsendonk Hotels & Clubs

Kompas Camping