Groot Hasselt

Op zoek naar een verkwikkende wandeling, een fietstocht met wapperende haren, een leuk dagje uit, een weekendje aan het water of in het groen, ...? Pasar Groot-Hasselt organiseert heel het jaar door aangename en ontspannende activiteiten.

Onze activiteiten

De Venusberg in Meldert

Wandelen
Wanneer vindt de activiteit plaats?
woensdag 14 augustus 2019 - 19:00
Georganiseerd door

Tijdens deze avondwandeling (6 km) stappen we door een holle weg, maar ook over de hooggelegen droge gebieden. De 61 meter hoge Venusberg met zijn droge en natte heide domineert hier het landschap. Een absolute aanrader in de zomerse avonden! Iedereen welkom!

 

Pagina's

Pasar is er voor jou

Ontdek onze ledenvoordelen

  • Op vakantie met het gezin of in groep? Overnachten in hotels, vakantiewoningen of op camping? Als lid krijg je exclusieve Pasar-kortingen.
  • Fan van fietsen of wandelen, in België of het buitenland? Als lid heb je toegang tot alle wandel- en fietsroutes uitgeschreven en getest door Pasar.
  • Reisinspiratie thuis en onderweg dankzij onze magazines (Pasar, Campertijd, de Kampeergids en de Kampeerwijzer), ook beschikbaar op tablet.
  • Bespaar op je verzekering! We bieden je voordeeltarieven op verzekeringen voor camper en caravan.
  • Gratis of met korting deelnemen aan activiteiten van de Pasar-afdeling in je buurt maar ook de Pasar-kampeerclubs, gps- en elektrische fiets-afdelingen.
Twee vrouwen lezen een kaart op een stadsplein
Vertel ons wie je bent en ontdek een lidmaatschap op maat van jouw interesses!

Onze partners

Campings in Vlaanderen

Corsendonk Hotels & Clubs

DVV verzekeringen

Goboony

Govaka

Vlaanderen

Kompas