Kachtem

Pasar Kachtem ontstond in 1992 en startte toen met een toeristische avond : Le Tour de France, een reis door alle regio’s van Frankrijk. Die Pasarreis duurt nu al meer dan 25 jaar. Een enthousiaste ploeg medewerkers plant heel wat activiteiten die kaderen in de missie van Pasar vzw. We organiseren activiteiten die de deelnemers de kans bieden te genieten van echte ‘nette-vrijetijd’. We roepen op tot recreatie dichtbij, genieten van wat in je eigen omgeving aan leuks te doen is.
We gaan ook in op het thema ‘Pak-je-tijd’, waarbij we mensen bewust willen maken van het belang van die netto vrijetijd: wat tijd voor jezelf; om jezelf te ontplooien; tot rust te komen; …
Dat alles vind je terug in de activiteiten in ons programma.

Viering van 25 jaar Pasar Kachtem

Op de viering van 25 jaar Pasar Kachtem mochten we heel wat volk verwelkomen. Een foto met de huidige ploeg en de werkers van het eerst uur.

Inhuldiging mooiste plekje: het Rhodesgoed

In 2009 huldigden we het mooiste plekje van Kachtem in, het Rhodesgoed. Een nieuw aangelegd bos van meer dan 30 ha, dat intussen tot een volwaardig bos uitgroeide, is de groene long in de gemeente.

Ons motto: samenwerking loont!

We werken met heel wat verenigingen samen, o.a. voor de kersthappening op het Rhodesgoed. We zijn er immers van overtuigd dat samenwerking loont.

Pasar is er voor jou

Ontdek onze ledenvoordelen

  • Op vakantie met het gezin of in groep? Overnachten in hotels, vakantiewoningen of op camping? Als lid krijg je exclusieve Pasar-kortingen.
  • Fan van fietsen of wandelen, in België of het buitenland? Als lid heb je toegang tot alle wandel- en fietsroutes uitgeschreven en getest door Pasar.
  • Reisinspiratie thuis en onderweg dankzij onze magazines (Pasar, Campertijd, de Kampeergids en de Kampeerwijzer), ook beschikbaar op tablet.
  • Bespaar op je verzekering! We bieden je voordeeltarieven op verzekeringen voor camper en caravan.
  • Gratis of met korting deelnemen aan activiteiten van de Pasar-afdeling in je buurt maar ook de Pasar-kampeerclubs, gps- en elektrische fiets-afdelingen.
Twee vrouwen lezen een kaart op een stadsplein
Vertel ons wie je bent en ontdek een lidmaatschap op maat van jouw interesses!

Onze partners

Kompas Camping

Govaka

Campings in Vlaanderen

Vlaanderen

Goboony

Corsendonk Hotels & Clubs