Lokeren

Onze activiteiten

Sinterklaaswandeling in Lochristi.

Wandelen
Wanneer vindt de activiteit plaats?
zondag 1 december 2019 - 14:00
Georganiseerd door

We wandelen langs kerkwegels en rustige paden door de velden en weiden. Na de wandeling is er Koffiekoeken met koffie of chocolademelk met een chocolade postuurtje en mandarijntje. En er worden foto's van het wandelweekend en de jaaractiviteiten getoond. Ook niet wandelaars zijn welkom

Winterwandeling door het Heidebos.

Wandelen
Wanneer vindt de activiteit plaats?
donderdag 26 december 2019 - 14:00
Georganiseerd door

Na die dagen van binnen zitten en feesten kunnen we nog eens een frisse neus halen.We Wandelen door het Heidebos. Het wandelpad slingert door het bos en er zijn vele open plekken. Het begin van de wandeling toont de grote troeven van dit landschap: variatie en verrassingen.

Pagina's

Pasar is er voor jou

Ontdek onze ledenvoordelen

  • Op vakantie met het gezin of in groep? Overnachten in hotels, vakantiewoningen of op camping? Als lid krijg je exclusieve Pasar-kortingen.
  • Fan van fietsen of wandelen, in België of het buitenland? Als lid heb je toegang tot alle wandel- en fietsroutes uitgeschreven en getest door Pasar.
  • Reisinspiratie thuis en onderweg dankzij onze magazines (Pasar, Campertijd, de Kampeergids en de Kampeerwijzer), ook beschikbaar op tablet.
  • Bespaar op je verzekering! We bieden je voordeeltarieven op verzekeringen voor camper en caravan.
  • Gratis of met korting deelnemen aan activiteiten van de Pasar-afdeling in je buurt maar ook de Pasar-kampeerclubs, gps- en elektrische fiets-afdelingen.
Twee vrouwen lezen een kaart op een stadsplein
Vertel ons wie je bent en ontdek een lidmaatschap op maat van jouw interesses!

Onze partners

Corsendonk Hotels & Clubs

DVV verzekeringen

Campings in Vlaanderen

Goboony

Vlaanderen

Govaka

Kompas