Nieuwkerken-Waas

Hou je ook van deugddoende, gezinsvriendelijke fietstochten of wandelingen, samen met vrienden, in de mooiste landschappen van Vlaanderen? Dan moet je bij Pasar Nieuwkerken-Waas zijn. Alle activiteiten zijn onder begeleiding van een ervaren gids, aan een rustig tempo, genietend van de omgeving en van elkaars gezelschap.

Onze activiteiten

FIETSEN NAAR KOEKENSTAD

Fietsen
Wanneer vindt de activiteit plaats?
zondag 28 april 2019 - 10:30
Georganiseerd door

Langs rustige wegen, autoluwe, zelfs autovrije wegen rijden we richting Linker-Oever. Tijdens de trip kan men de grote zeereuzen  bekijken die langzaam voorbij schuiven.  Uiteraard voorzien we ook een stop om even uit te rusten en een glaasje te drinken.

FIETSEN LANGS WESTERSCHELDE

Fietsen
Wanneer vindt de activiteit plaats?
zondag 19 mei 2019 - 10:30
Georganiseerd door

Vertrek in Ijzendijke, een klein dorpje in Zeeuws-Vlaanderen, nabij Oostburg.  Van hieruit gaat het richting Retranchement naar het Zwin.  Hier nemen we de panoramaroute.  Deze route loopt dwars door de duinen, met zicht op de Westerschelde.   Even voorbij Breskens fietsen we over een vlonderpad,

Rondje Dendermonde

Fietsen
Wanneer vindt de activiteit plaats?
dinsdag 14 juli 2020 - 10:30
Georganiseerd door

Samenkomst op de parking aan De Bruynlaan te Dendermonde.  Vertrek fietstocht om 10.30 uur voor een rit van ongeveer 60 km.  Onze picknick verorberen we in Taverne Gertrude te Steenhuffel.  Verder passeren we ook de gemeenten Lebbeke, Opwijk, Mespelaere, Londerzeel, Buggenhout.  In de namiddag is

Pagina's

Pasar is er voor jou

Ontdek onze ledenvoordelen

  • Op vakantie met het gezin of in groep? Overnachten in hotels, vakantiewoningen of op camping? Als lid krijg je exclusieve Pasar-kortingen.
  • Fan van fietsen of wandelen, in België of het buitenland? Als lid heb je toegang tot alle wandel- en fietsroutes uitgeschreven en getest door Pasar.
  • Reisinspiratie thuis en onderweg dankzij onze magazines (Pasar, Campertijd, de Kampeergids en de Kampeerwijzer), ook beschikbaar op tablet.
  • Bespaar op je verzekering! We bieden je voordeeltarieven op verzekeringen voor camper en caravan.
  • Gratis of met korting deelnemen aan activiteiten van de Pasar-afdeling in je buurt maar ook de Pasar-kampeerclubs, gps- en elektrische fiets-afdelingen.
Twee vrouwen lezen een kaart op een stadsplein
Vertel ons wie je bent en ontdek een lidmaatschap op maat van jouw interesses!

Onze partners

Corsendonk Hotels & Clubs

Kompas

Goboony

Campings in Vlaanderen

Vlaanderen

DVV verzekeringen

Govaka