Nieuwkerken-Waas

Hou je ook van deugddoende, gezinsvriendelijke fietstochten of wandelingen, samen met vrienden, in de mooiste landschappen van Vlaanderen? Dan moet je bij Pasar Nieuwkerken-Waas zijn. Alle activiteiten zijn onder begeleiding van een ervaren gids, aan een rustig tempo, genietend van de omgeving en van elkaars gezelschap.

Onze activiteiten

BUBBELWANDELINGEN

Wandelen
Wanneer vindt de activiteit plaats
donderdag 18 februari 2021 - 00:00 tem vrijdag 31 december 2021 - 00:00
Georganiseerd door

Op het PROVINCIAAL DOMEIN DE STER kan men in zijn bubbel een uitgestippelde wandeling doen in een bosrijke omgeving.  Groene omloop : 3 km, Blauwe omloop : 4,4 km en Rode omloop : 5,5 km.

BEYOND BORDERS FIETSROUTE

Fietsen
Wanneer vindt de activiteit plaats
zondag 29 augustus 2021 - 10:30
Georganiseerd door

Waar de mens eeuwenlang tegen de oerkracht van de zee heeft gevochten, krijgt het water nu vrij spel.  De polders worden weer ontpolderd.  Het Verdronken Land van Saeftinghe en de Hedwige- en Prosperpolder zullen samen een van Europa's grootste getijdengebieden vormen.  Het Grenspark Groot Saefti

Fietsweekend MADE

Fietsen
Wanneer vindt de activiteit plaats
vrijdag 17 september 2021 - 10:30 tem zondag 19 september 2021 - 17:30
Georganiseerd door

Made is een dorp in Nederlandse provincie Noord Brabant.  Made is een deel van het Nationaal Park Biesbosch, de uitgelezen plaats om te fietsen of te wandelen.  

TERUGBLIK OP DE KOLONIE

Fietsen
Wanneer vindt de activiteit plaats
zondag 21 augustus 2022 - 10:30
Georganiseerd door

In een uithoek van de provincie Antwerpen fiets je door een beschermd landschap van eindeloze prachtige dreven en monumentale gebouwen.  " De Koloniën van Weldadigheid" moesten armoede de wereld uit helpen door behoeftigen een nieuw leven te bieden op het platte land. 

Pagina's

Pasar is er voor jou

Ontdek onze ledenvoordelen

  • Op vakantie met het gezin of in groep? Overnachten in hotels, vakantiewoningen of op camping? Als lid krijg je exclusieve Pasar-kortingen.
  • Fan van fietsen of wandelen, in België of het buitenland? Als lid heb je toegang tot alle wandel- en fietsroutes uitgeschreven en getest door Pasar.
  • Reisinspiratie thuis en onderweg dankzij onze magazines (Pasar, Campertijd, de Kampeergids en de Kampeerwijzer), ook beschikbaar op tablet.
  • Bespaar op je verzekering! We bieden je voordeeltarieven op verzekeringen voor camper en caravan.
  • Gratis of met korting deelnemen aan activiteiten van de Pasar-afdeling in je buurt maar ook de Pasar-kampeerclubs, gps- en elektrische fiets-afdelingen.
Twee vrouwen lezen een kaart op een stadsplein
Vertel ons wie je bent en ontdek een lidmaatschap op maat van jouw interesses!

Onze partners

Kompas Camping

Corsendonk Hotels & Clubs

Campings in Vlaanderen

Vlaanderen

Goboony

Govaka