Nieuwkerken-Waas

Hou je ook van deugddoende, gezinsvriendelijke fietstochten of wandelingen, samen met vrienden, in de mooiste landschappen van Vlaanderen? Dan moet je bij Pasar Nieuwkerken-Waas zijn. Alle activiteiten zijn onder begeleiding van een ervaren gids, aan een rustig tempo, genietend van de omgeving en van elkaars gezelschap.

Onze activiteiten

Ambachtelijke Brouwerij Verhofstede

Workshop/Cursus
Wanneer vindt de activiteit plaats?
zaterdag 14 maart 2020 - 18:30
Georganiseerd door

Een exclusief bedrijfsbezoek aan de Ambachtelijke Brouwerij Verhofstede.  Al vier generaties lang distilleert Brouwerij Verhofstede voor u de fijnste smaken uit de natuur.  Wat in 1885 begon met het brouwen van bier, vloeide vanaf 1961 over in het bereiden van likeuren, jenevers en spirits.  Zij

Fietsweekend MADE

Fietsen
Wanneer vindt de activiteit plaats?
vrijdag 18 september 2020 - 10:30 tem zondag 20 september 2020 - 17:30
Georganiseerd door

Made is een dorp in Nederlandse provincie Noord Brabant.  Made is een deel van het Nationaal Park Biesbosch, de uitgelezen plaats om te fietsen of te wandelen.

Pagina's

Pasar is er voor jou

Ontdek onze ledenvoordelen

  • Op vakantie met het gezin of in groep? Overnachten in hotels, vakantiewoningen of op camping? Als lid krijg je exclusieve Pasar-kortingen.
  • Fan van fietsen of wandelen, in België of het buitenland? Als lid heb je toegang tot alle wandel- en fietsroutes uitgeschreven en getest door Pasar.
  • Reisinspiratie thuis en onderweg dankzij onze magazines (Pasar, Campertijd, de Kampeergids en de Kampeerwijzer), ook beschikbaar op tablet.
  • Bespaar op je verzekering! We bieden je voordeeltarieven op verzekeringen voor camper en caravan.
  • Gratis of met korting deelnemen aan activiteiten van de Pasar-afdeling in je buurt maar ook de Pasar-kampeerclubs, gps- en elektrische fiets-afdelingen.
Twee vrouwen lezen een kaart op een stadsplein
Vertel ons wie je bent en ontdek een lidmaatschap op maat van jouw interesses!

Onze partners

Govaka

Campings in Vlaanderen

Goboony

Kompas Camping

Corsendonk Hotels & Clubs

Vlaanderen