Nieuwkerken-Waas

Hou je ook van deugddoende, gezinsvriendelijke fietstochten of wandelingen, samen met vrienden, in de mooiste landschappen van Vlaanderen? Dan moet je bij Pasar Nieuwkerken-Waas zijn. Alle activiteiten zijn onder begeleiding van een ervaren gids, aan een rustig tempo, genietend van de omgeving en van elkaars gezelschap.

Onze activiteiten

GEZONDHEIDSWANDELING langs KASTELEN

Wandelen
Wanneer vindt de activiteit plaats
zondag 13 februari 2022 - 13:30
Georganiseerd door

Deze gezondheidswandeling langs kastelen leidt ons via de Sint-Martinuskerk naar kasteel Bosdam, een herenhuis met aanpalend park.  Even verder treffen we Hof ter Welle aan, een kasteel waarvan de geschiedenis teruggaat tot in de 13e eeuw, nu een tehuis in bijzondere jeurgdzorg.  Via een nieuwe w

TERUGBLIK OP DE KOLONIE

Fietsen
Wanneer vindt de activiteit plaats
zondag 21 augustus 2022 - 10:30
Georganiseerd door

In een uithoek van de provincie Antwerpen fiets je door een beschermd landschap van eindeloze prachtige dreven en monumentale gebouwen.  " De Koloniën van Weldadigheid" moesten armoede de wereld uit helpen door behoeftigen een nieuw leven te bieden op het platte land. 

Pagina's

Pasar is er voor jou

Ontdek onze ledenvoordelen

  • Op vakantie met het gezin of in groep? Overnachten in hotels, vakantiewoningen of op camping? Als lid krijg je exclusieve Pasar-kortingen.
  • Fan van fietsen of wandelen, in België of het buitenland? Als lid heb je toegang tot alle wandel- en fietsroutes uitgeschreven en getest door Pasar.
  • Reisinspiratie thuis en onderweg dankzij onze magazines (Pasar, Campertijd, de Kampeergids en de Kampeerwijzer), ook beschikbaar op tablet.
  • Bespaar op je verzekering! We bieden je voordeeltarieven op verzekeringen voor camper en caravan.
  • Gratis of met korting deelnemen aan activiteiten van de Pasar-afdeling in je buurt maar ook de Pasar-kampeerclubs, gps- en elektrische fiets-afdelingen.
Twee vrouwen lezen een kaart op een stadsplein
Vertel ons wie je bent en ontdek een lidmaatschap op maat van jouw interesses!

Onze partners

Campings in Vlaanderen

Goboony

Kompas Camping

Corsendonk Hotels & Clubs

Intersoc

Vlaanderen