Opwijk

Pasar Opwijk organiseert heel het jaar door een waaier van activiteiten: wandelen of fietsen, stadsbezoeken of weekenduitstapjes, ... Het team staat steeds paraat om je vrije tijd op een aangename manier in te vullen.

Onze activiteiten

Bibbertochten februari

Wandelen
Wanneer vindt de activiteit plaats?
dinsdag 19 februari 2019 - 08:45 tem dinsdag 26 februari 2019 - 08:45
Georganiseerd door

We vertrekken iedere dinsdagvoormiddag om 8u45 op de parking van het Hof Ten Hemelrijk (HTH)- Kloostersrtaat 6, te voet voor een wandeling ter plaatse in Opwijk, of via carpooling naar een locatie in de omliggende omgeving.

Langs Wolvertemse Beemden

Wandelen
Wanneer vindt de activiteit plaats?
zondag 10 maart 2019 - 14:00
Georganiseerd door

Tussen Wolvertem en het dorpje Imde wandel je het natuurgebied Wolvertemse Beemden in. Geniet van de hooilanden, de ruigtes en de moerassige bospercelen. Langs fraaie gebouwen als het Kasteel van Imde, de Kasteelhoeve en de zeventiende-eeuwse boskapel.

31 ste Speurtocht

Wandelen
Wanneer vindt de activiteit plaats?
woensdag 1 mei 2019 - 13:30
Georganiseerd door

Deze speurtocht brengt je langs bekende en minder bekende wegen en paadjes van Opwijk. Een aanrader als gezinsuitstap of met vrienden.

Druivenstreek Overijse

Wandelen
Wanneer vindt de activiteit plaats?
zondag 6 oktober 2019 - 00:00
Georganiseerd door

Dit bezoek aan de druivenstreek brengt ons langs de serres van het “glazen dorp” die geklasseerd werden als  cultureel erfgoed. Wij bezoeken een serrist die ons zal inwijden in  zijn vakkennis en teeltervaringen.

Pagina's

Pasar is er voor jou

Ontdek onze ledenvoordelen

  • Op vakantie met het gezin of in groep? Overnachten in hotels, vakantiewoningen of op camping? Als lid krijg je exclusieve Pasar-kortingen.
  • Fan van fietsen of wandelen, in België of het buitenland? Als lid heb je toegang tot alle wandel- en fietsroutes uitgeschreven en getest door Pasar.
  • Reisinspiratie thuis en onderweg dankzij onze magazines (Pasar, Campertijd, de Kampeergids en de Kampeerwijzer), ook beschikbaar op tablet.
  • Bespaar op je verzekering! We bieden je voordeeltarieven op verzekeringen voor camper en caravan.
  • Gratis of met korting deelnemen aan activiteiten van de Pasar-afdeling in je buurt maar ook de Pasar-kampeerclubs, gps- en elektrische fiets-afdelingen.
Twee vrouwen lezen een kaart op een stadsplein
Vertel ons wie je bent en ontdek een lidmaatschap op maat van jouw interesses!

Onze partners

Campings in Vlaanderen

Corsendonk Hotels & Clubs

Vlaanderen

Kompas

DVV verzekeringen

Govaka

Goboony