Turnhout

Pasar Turnhout staat garant voor recreatie "pur sang" en gonst van de gezelligheid. Ons enthousiaste team organiseert het hele jaar door diverse activiteiten voor jong en oud. Ook als je van kamperen houdt, ben je hier aan het juiste adres.

Onze activiteiten

Kamperen: Regiokamp Turnhout - "Lekker weg van huis en toch thuis"

Kamperen
Wanneer vindt de activiteit plaats
vrijdag 8 oktober 2021 - 14:00 tem zondag 10 oktober 2021 - 18:00
Georganiseerd door

Camping Korte Heide te Lichtaart, Kasterlee is gelegen midden in de groene Kempen.  Kasterlee staat als toeristische gemeente gekend om zijn bossen en groene omgeving.  Het is dan ook de aangewezen gemeente voor wandelingen, fietstochten, zoektochten en andere activiteiten. Gelegen aan de Kleine

Daguitstap 's Hertogenbosch

Uitstappen en vakanties
Wanneer vindt de activiteit plaats
zondag 17 oktober 2021 - 08:00
Georganiseerd door

In ’s-Hertogenbosch ontmoeten oud en nieuw elkaar. Het is een prachtige vestingstad boordevol monumenten, maar het is ook de stad van eigentijdse kunst en hightech bedrijven. De stad van Middeleeuwse panden boven de Binnendieze en van eigentijdse gebouwen in de nieuwbouwwijken.

Winkelsbroek Wandeling

Wandelen
Wanneer vindt de activiteit plaats
zondag 17 april 2022 - 14:00
Georganiseerd door

Winkelsbroek ligt aan beide kanten van de vallei van de Grote Kaliebeek in het zuiden van Turnhout. Het natuurgebied Winkelsbroek is een versnipperd gebied. Vochtige hooilanden, elzenbroeken, moeras en bos aan de zuidrand van Turnhout vormen het decor.

Pagina's

Pasar is er voor jou

Ontdek onze ledenvoordelen

  • Op vakantie met het gezin of in groep? Overnachten in hotels, vakantiewoningen of op camping? Als lid krijg je exclusieve Pasar-kortingen.
  • Fan van fietsen of wandelen, in België of het buitenland? Als lid heb je toegang tot alle wandel- en fietsroutes uitgeschreven en getest door Pasar.
  • Reisinspiratie thuis en onderweg dankzij onze magazines (Pasar, Campertijd, de Kampeergids en de Kampeerwijzer), ook beschikbaar op tablet.
  • Bespaar op je verzekering! We bieden je voordeeltarieven op verzekeringen voor camper en caravan.
  • Gratis of met korting deelnemen aan activiteiten van de Pasar-afdeling in je buurt maar ook de Pasar-kampeerclubs, gps- en elektrische fiets-afdelingen.
Twee vrouwen lezen een kaart op een stadsplein
Vertel ons wie je bent en ontdek een lidmaatschap op maat van jouw interesses!

Onze partners

Govaka

Vlaanderen

Kompas Camping

Campings in Vlaanderen

Corsendonk Hotels & Clubs

Goboony