Wuustwezel

Pasar Wuustwezel organiseert iedere maand minstens één activiteit gaande van een heerlijke wandeling of fietstocht in de regio tot een dagje uit, bedrijfsbezoek of toneelvoorstelling. Genoeg keuze dus, het programma biedt zeker voor elk wat wils.

Onze activiteiten

Kasteel De Haar

Uitstappen en vakanties
Wanneer vindt de activiteit plaats?
zaterdag 14 september 2019 - 09:00
Georganiseerd door

We bezoeken het kasteel De Haar dat een buitengewone geschiedenis heeft en gelegen is in een mooi park. Het was een ruine die terug opgebouwd is zonder op de kosten te zien en met veel fantasie. Samen met het park een bestemming voor de ganse dag.

Pagina's

Pasar is er voor jou

Ontdek onze ledenvoordelen

  • Op vakantie met het gezin of in groep? Overnachten in hotels, vakantiewoningen of op camping? Als lid krijg je exclusieve Pasar-kortingen.
  • Fan van fietsen of wandelen, in België of het buitenland? Als lid heb je toegang tot alle wandel- en fietsroutes uitgeschreven en getest door Pasar.
  • Reisinspiratie thuis en onderweg dankzij onze magazines (Pasar, Campertijd, de Kampeergids en de Kampeerwijzer), ook beschikbaar op tablet.
  • Bespaar op je verzekering! We bieden je voordeeltarieven op verzekeringen voor camper en caravan.
  • Gratis of met korting deelnemen aan activiteiten van de Pasar-afdeling in je buurt maar ook de Pasar-kampeerclubs, gps- en elektrische fiets-afdelingen.
Twee vrouwen lezen een kaart op een stadsplein
Vertel ons wie je bent en ontdek een lidmaatschap op maat van jouw interesses!

Onze partners

Corsendonk Hotels & Clubs

Kompas

Campings in Vlaanderen

Govaka

DVV verzekeringen

Vlaanderen

Goboony