Deze maand in Pasar Camper & Kamperen

Al bezig met kampeerplannen voor de zomervakantie? Of eerst nog wat ‘oefenen’ in de verlengde weekends die eraan komen? Glampen is alvast een fijne manier om eraan te beginnen. Da’s een ideale mix van kamperen, natuur en luxe. Liever back to basics?

Rugzak mee, slapen in een tentje, buiten koken op een gasstelletje, weinig comfort… Kampeer-BV Sam De Bruyn is er gek op. Al vindt hij onderweg zijn met zijn elektrisch camperbusje net zo leuk. Of je nu onderweg bent met een camper of een caravan: het is fijn om de wereld in te trekken met je huis op vier wielen. Mag daar een fikse geut geschiedenis bij voor jou? Dan zijn de kastelen langs de Loire ideaal.

Als je meer houdt van de waterkant, kies dan voor het IJsselmeer en alle gezellige dorpjes eromheen. Daar kom je helemaal tot rust. Graag kamperen bij de boer? Ontdek dan wat er in Duitsland via Landvergnügen allemaal mogelijk is.

Nu het kampeerseizoen begint, is het belangrijk om ervoor te zorgen dat je straks veilig onderweg bent, met je camper of caravan helemaal in orde en niet alleen niet te zwaar, maar ook juist geladen. Trek daarom zeker naar een keuringscentrum in jouw buurt voor de grote veiligheidscheck en weegactie van Pasar op 20 april. Zo wordt het een fantastisch kampeerseizoen!