St-Genesius-Rode

Voor een wandeling, een sportieve activiteit, een (dag)uitstapje, een gezinsweekend, een gezellig feest, ... zit je goed bij Pasar St-Genesius-Rode. Het gevarieerde programma biedt activiteiten naar ieders smaak.

Onze activiteiten

wandeling naar KMO zone 'Manchestersite' met bezoek aan brouwerij/stekerij 'Boerenerf'

Wandelen
Wanneer vindt de activiteit plaats
zondag 17 maart 2024 - 14:00
Georganiseerd door

Voor een korte wandeling van (± 2.5 km) via de oude site van ‘Papierfabriek de Meurs’ naar de nieuwe KMO zone ‘Manchestersite’ met bezoek aan de bottelarij op de nieuwe site en om te eindigen aan de enige brouwerij/stekerij ‘Boerenerf ‘ van Huizingen voor een rondleiding en een woordje uitleg doo

Gezinsweekend Drosson 2024

Uitstappen en vakanties
Wanneer vindt de activiteit plaats
vrijdag 25 oktober 2024 - 18:00 tem zondag 27 oktober 2024 - 18:00
Georganiseerd door

Het hotel ligt op een hoogte van 600 meter boven de zeespiegel in het natuurpark Hoge Venen / Eifel en op 1 km afstand van het meer van Bütgenbach. Het omvat terras, café, ontbijtzaal, restaurant, een feestzaal voor 100 personen en een kegelbaan.

Pagina's

Pasar is er voor jou

Ontdek onze ledenvoordelen

  • Op vakantie met het gezin of in groep? Overnachten in hotels, vakantiewoningen of op camping? Als lid krijg je exclusieve Pasar-kortingen.
  • Fan van fietsen of wandelen, in België of het buitenland? Als lid heb je toegang tot alle wandel- en fietsroutes uitgeschreven en getest door Pasar.
  • Reisinspiratie thuis en onderweg dankzij onze magazines (Pasar, Campertijd, de Kampeergids en de Kampeerwijzer), ook beschikbaar op tablet.
  • Bespaar op je verzekering! We bieden je voordeeltarieven op verzekeringen voor camper en caravan.
  • Gratis of met korting deelnemen aan activiteiten van de Pasar-afdeling in je buurt maar ook de Pasar-kampeerclubs, gps- en elektrische fiets-afdelingen.
Twee vrouwen lezen een kaart op een stadsplein
Vertel ons wie je bent en ontdek een lidmaatschap op maat van jouw interesses!

Onze partners

Goboony

Campings in Vlaanderen

Intersoc

Corsendonk Hotels & Clubs

Vlaanderen

Kompas Camping