Terug
Pasar
Titel:
Pasar Wandelen - December 2023
Nieuw

De donkerste maand van het jaar staat voor de deur. Maar gelukkig is december meteen ook de maand waarin de dagen eindelijk weer beginnen te lengen. Een lichtpuntje voor elke wandelaar. Ga samen gezellig winterwandelen en geniet onderweg van goed gezelschap en een warm drankje.

Dat is precies de inspiratie die je in dit nummer mag verwachten: Ga met je vrienden de Zwalmstreek verkennen, of stap in het spoor van Rubens in Elewijt. Of zoek de stilte op sneeuwschoenen in Zuid-Noorwegen, waar de kerstnacht echt nog een stille, witte nacht is… Als je houdt van gezellige drukte en authentieke kerststollen, dan is er de kerstmarkt in Dresden.

Voor doorgewinterde hikers die op zoek zijn naar een bergvakantie in hun achtertuin, is de Dutch Mountain Trail een aanrader: niet de langste, maar wel de pittigste wandeling in Nederland. Meer een stadsmens? Dan is wandelen langs streetart de tofste manier om steden te verkennen, in Luik of Verviers bijvoorbeeld.

Gebruik dit nummer om te genieten van het oude jaar en al te dromen van je uitstapjes in het nieuwe: wat is december fijn!

Leden
€ 6,75