Wedstrijden

Win het boek Camperfood & fijne plekken

Vanaf dit nummer kookt de Gentse foodstylist en camperaar Els Sirejacob camperfood voor de lezers van Campertijd. In haar kookboek Camperfood & fijne plekken deelt ze haar visie: ‘Ik kook met makkelijk te vinden, soms lokale ingrediënten, in eenvoudige gerechten die weinig tijd in beslag nemen. Camperfood moet vooral haalbaar en doenbaar zijn voor de camperaar. En dat verschilt niet zo heel veel van wat je thuis in je keuken bereidt.’

Maak kans op een exemplaar van het boek.

Win het boek Belgium for foodies

Auteur Femke Vandevelde richt zich in haar voorwoord tot buitenlandse bourgondiërs, maar ook wij trotse Belgen zijn altijd wel op zoek naar een lekker adres voor na die wandeling of bij dat stadsbezoek.

De culinair journaliste van De Morgen selecteerde meer dan 350 lekkere plekken, gaande van een snelle hap tot een gastronomisch diner. Je zoekt per provincie of volgens goesting. Nostalgische brasserie, authentiek Chinees, artisanale bakkerij of simpelweg de beste frieten? Laat die broek met elastiek maar komen.

Maak kans op een exemplaar van het boek.

Win het boek Wijnweekends in België

Journalist Toni De Coninck trok samen met Pieter Fraeyman, sommelier van het jaar in 2018, van het Heuvelland tot de Maasvallei en bezocht onderweg 21 wijndomeinen waaronder drie in Wallonië. Terwijl Toni praatte met de makers, proefde Pieter de wijnen. Dat levert een combinatie op van verhalen over snoeien, oogsten, buikgevoel en passie enerzijds, en koop- en kookadviezen anderzijds. 

Maak kans op een exemplaar van het boek.

Win het boek Nationale Parken van Europa

Lonely Planet vroeg zijn auteurs om een selectie te maken van de 60 mooiste Nationale Parken van Europa.  Die werden gebundeld in een boek dat niet alleen een hommage is, maar ook een handleiding om dat natuurschoon te ontdekken.

Behalve aandacht voor het natuurschoon krijg je ideeën voor bijzondere activiteiten en overnachtingsplaatsen.

Maak kans op een exemplaar van het boek.