Wedstrijden

Win een WHOOwine Box ter waarde van 50 euro

WHOOwine wil het verhaal vertellen achter lekkere Europese kwaliteitswijnen en de mensen in de kijker zetten die ze met zoveel liefde en vakmanschap maken.

Maak kans op een (h)eerlijke WHOOwine Box met 3 lekkere zomerse wijnen en ontdek het verhaal van wijnmakers Caroline en Xavier!

Win 'Fietsen van Walcheren naar de Waddenzee'

Marica van der Meer fietste al eens solo 28.000 kilometer naar Australië. En vergeet niet een fietstocht van 16.000 kilometer door Noord- en Zuid-Amerika.

Gedwongen door Corona moest ze in Nederland blijven. Dan daar maar een fietsroute in elkaar steken, dacht ze, en dat werd een traject van 550 kilometer via vier Nationale Parken van kust tot kust. Ze neemt de lezer mee door een verrassend mooi stukje Nederland. 

Maak kans op een exemplaar van het boek

Win een Transardennaise-­wandelkaart

De Transardennaise leidt de wandelaar knal door de dikste bossen van België. Dit donkere woud is misschien wel het enige in ons land waar je uren kan ronddwalen zonder iemand tegen te komen. Een zevendaagse doorsteek van de Ardennen is avontuurlijk en ruig, maar wel op mensenmaat. 

De Transardennaise-­wandelkaart kost € 8, maar Pasar schenkt er vijf gratis weg.

Win Het boek voor ontdekkingsreizigers in België

Dingenzoekers Kristien en Greetje zijn al tien jaar met hun kinderen op ontdekkingsreis in België en toch blijven ze nog bijzondere dingen vinden. Die vondsten delen ze nu voor de derde keer in een boek. In Het boek voor ontdekkingsreizigers in België lijsten ze meer dan 150 plekken en activiteiten op, van de beste meerdaagse wandeltrips tot de zaligste zeeplekken en van de hipste hotspots voor tieners in Brussel tot de heerlijkste hutten om te slapen.

Win ‘Onderweg’ van Francine Postma

Wie pelgrimstocht zegt, denkt natuurlijk meteen aan een tocht naar Santiago de Compostella, maar ook Noord-Europa heeft zijn camino: het St. Olavspad, dwars door Zweden en Noorwegen. De Nederlandse journaliste Francine Postma beschrijft in haar eerste boek Onderweg – Alleen over het Sint Olavspad haar ervaringen en ontmoetingen tijdens de tocht van zowat 580 kilometer naar Trondheim. 

Win een Pasar-reiskoffer

Binnenkort kunnen we hopelijk terug zorgeloos op reis. We geven daarom 3 reiskoffers weg. Super handig (en mooi!) voor een weekendje weg of voor een trip in binnen- en buitenland.