Wedstrijden

Win een Thule-fietsendrager

Nu de zomer in aantocht is, start ook het fietsseizoen opnieuw op. Naar aanleiding van de Fiets en Wandelbeurs geeft Pasar een Thule EasyFold XT 2-fietsdrager weg.

Win een Transardennaise-­wandelkaart

De Transardennaise leidt de wandelaar knal door de dikste bossen van België. Dit donkere woud is misschien wel het enige in ons land waar je uren kan ronddwalen zonder iemand tegen te komen. Een zevendaagse doorsteek van de Ardennen is avontuurlijk en ruig, maar wel op mensenmaat. 

De Transardennaise-­wandelkaart kost € 8, maar Pasar schenkt er vijf gratis weg.

Win Het boek voor ontdekkingsreizigers in België

Dingenzoekers Kristien en Greetje zijn al tien jaar met hun kinderen op ontdekkingsreis in België en toch blijven ze nog bijzondere dingen vinden. Die vondsten delen ze nu voor de derde keer in een boek. In Het boek voor ontdekkingsreizigers in België lijsten ze meer dan 150 plekken en activiteiten op, van de beste meerdaagse wandeltrips tot de zaligste zeeplekken en van de hipste hotspots voor tieners in Brussel tot de heerlijkste hutten om te slapen.

Win ‘Onderweg’ van Francine Postma

Wie pelgrimstocht zegt, denkt natuurlijk meteen aan een tocht naar Santiago de Compostella, maar ook Noord-Europa heeft zijn camino: het St. Olavspad, dwars door Zweden en Noorwegen. De Nederlandse journaliste Francine Postma beschrijft in haar eerste boek Onderweg – Alleen over het Sint Olavspad haar ervaringen en ontmoetingen tijdens de tocht van zowat 580 kilometer naar Trondheim. 

Win een Pasar-reiskoffer

Binnenkort kunnen we hopelijk terug zorgeloos op reis. We geven daarom 3 reiskoffers weg. Super handig (en mooi!) voor een weekendje weg of voor een trip in binnen- en buitenland.