Wedstrijden

Win een trip naar Freudenstadt

Maak kans op 2 nachten voor 2 personen in een tweepersoonskamer in het Best Western Hotel ‘Das Palmenhotel Schwarzwald’ in het centrum van Freudenstadt.

Het schilderachtige stadje ligt midden in het Zwarte Woud, in Baden-Württemberg. Uniek, de combinatie van natuurbeleving en cityvibes die je hier aantreft. In het hotel ontspan je na een boeiende vakantiedag dankzij het ruim aanbod aan wellnessbehandelingen.

Win een verblijf met Groepen.be in Sauerland

Met zo’n 1.300 vakantiehuizen in Nederland, België, Duitsland en Frankrijk is Groepen.nl reeds 30 jaar de expert in de verhuur van accommodaties voor groepen. Vlakbij Winterberg, in een bosrijke omgeving staat deze mooie groepsaccommodatie. En wie weet win jij hier straks een fantastisch weekendje samen weg met vrienden of familie! Maak kans op een verblijf in dit unieke vakwerkhuis met bioscoop en eigen bar! 

Win een reis terug in de tijd bij Puy du Fou

Er zijn werelden en tijdperken waarvan men dacht dat ze voor altijd verdwenen waren. Het honderd jaar oude bos van de Puy du Fou is echter hun toevluchtsoord geworden en de geschiedenis gaat verder. 

Ontsnap naar Puy du Fou om dit land te ontdekken waar helden voor eeuwig bestaan. Kom het mysterie van deze buitengewone plek ontrafelen en maak een spectaculaire reis doorheen de tijd van de Romeinen tot in de 20e eeuw! 

Download gratis de Bloesemalert-app en win een bloesem fietsroute pakket!

In Midden-Nederland ligt de prachtige streek de Betuwe, in de provincie Gelderland. Deze streek, tussen de rivieren de Waal en de Rijn, staat bekend om haar fruitteelt. In de lente veranderen de fruitbomen tot een prachtige bloemenzee aan bloesem.

Omdat de bloesem van korte duur is, is er de Bloesemalert-app. 

Win een Pasar-kampeerboek

Vul het gezochte woord uit de woordzoeker in onze Kampeergids in en maak kans op een van de nieuwe Pasar-kampeerboeken.