ACSI Campinggidsen: jouw gids naar de perfecte camping

Met de ACSI-campinggidsen vind je altijd de camping of camperplaats die het best bij jou past. De gidsen geven je complete, actuele en betrouwbare informatie over duizenden campings.

Inbegrepen in de gids vind je zoals steeds ook dit jaar weer de CampingCard ACSI, een kortingskaart voor het laagseizoen waarmee je voor een vast laag tarief (13, 15, 17, 19, 21, 23 euro per nacht) verblijft op 3.000 deelnemende campings.

Voor de rondtrekkende kampeerder is er ook de handige ACSI-app. Met de ACSI-app heb je je gids steeds digitaal bij de hand op de smartphone of tablet. Je kan filteren op voorzieningen en zo zie je in één oogopslag welke overnachtingsmogelijkheid bij jou in de buurt ligt. Ideaal voor onderweg! 

Als Pasar-lid bestel je de ACSI Campinggidsen aan de meest voordelige prijs. 

CampingCard ACSI 2024 (incl. kortingskaart en app)

Met CampingCard ACSI overnacht je in het laagseizoen goedkoop op 3.000 campings in Europa. Je bespaart met de kortingskaart tot wel 60%! Het werkt bovendien heel eenvoudig; haal de kortingskaart uit de gids en toon deze bij de receptie. De camping rekent een speciaal (laag) tarief voor twee personen aan. De deelnemende campings staan in de gids én in de handige CampingCard ACSI-app. Ideaal voor een voordelige vakantie in Europa.

Prijs Pasar-leden: € 23,35*

Prijs niet-leden: € 25,95*

 
 

Klein & Fijn Kamperen ACSI 2024 (incl. kortingskaart)

In deze ACSI Klein & Fijn Kamperen-gids heeft u een kleinschalige camping zo gevonden. Hierin vindt u namelijk 1.897 kleine, fijne campings in Europa. Uitgekozen op sfeer, omvang en kwaliteit. De campings in deze gids worden jaarlijks geïnspecteerd op ruim 150 voorzieningen en dat zorgt voor uitgebreide informatie; betrouwbaar en actueel. Met de handige ACSI-app heb je al deze informatie het hele jaar door in je broekzak en dus snel bij de hand indien nodig!

Prijs Pasar-lid: € 19,75*

Prijs niet-lid: € 21,95* 

Pasar-ACSI CampingCard & Camperplaatsengids 2024 (incl. kortingskaart)

De Pasar-ACSI CampingCard & Camperplaatsengids 2024 in het kort: 

  • 9.000 door Facile Media geselecteerde en gecontroleerde camperplaatsen in heel Europa
  • 3.000 door ACSI geïnspecteerde campings die de kortingskaart accepteren
  • Tot wel 60% voordeel in het laagseizoen
  • Inclusief GPS-coördinaten van alle campings en camperplaatsen voor een zorgeloze perfecte navigatie

Prijs Pasar-leden: € 26,95 (zonder app)* € 35,95 (met app)*

Prijs niet-leden: € 29,95 (zonder app)* € 39,95 (met app)*