Kies de waterkant

Kies de waterkant


Pasar kent een rijke traditie in het werken met een jaarthema. De keuze voor 2023-2024 viel op “water”: aantrekkelijk, actueel, breed en inspirerend. Het Pasar-aanbod is dan ook divers: van het ontspannende en belevenisvolle, het verkennende en educatieve tot het milieubewuste en maatschappelijk activerende. 

Kies de waterkant! heeft een dubbele betekenis.

Enerzijds verwijst de slogan naar een waaier aan recreatieve mogelijkheden, waarbij beleving centraal staat. Wandelen, fietsen en kamperen langs het water zijn zalig. Je geniet van fauna en flora, van de rust en de schoonheid. En er is nog zoveel te ontdekken en te leren over “water”. 

Anderzijds is de slogan ook een appel om de kant te kiezen van het water. Je kan er niet omheen: de droogte, de overstromingen, de vervuiling. Vanuit educatieve projecten dragen wij ook ons maatschappelijk steentje bij voor proper water, water voor iedereen. 

Pasar kiest in elk geval de waterkant. Jullie toch ook?

Artikels rond het jaarthema

Word lid voor 39€

Op zoek naar kwalitatieve invulling van je vrije tijd?

Word lid van Pasar en ontdek een wereld vol boeiende activiteiten, inspirerende reizen en gezellige samenkomsten. Met Pasar geniet je van een gevarieerd aanbod aan uitstappen en evenementen, afgestemd op jouw interesses en wensen. Sluit je aan bij onze warme community en beleef onvergetelijke momenten samen met andere enthousiaste leden.

Ga voor de Pasar-pas!

lees meer