Pasar Actief

Trefdag Pasar Actief

Avonturiers, verzamelen geblazen!

We verwachten alle Pasar Actief-vrijwilligers en nieuwe geïnteresseerden voor een boordevol programma.

Bind de strijd aan in uitdagende teamsporten, test je behendigheid en kracht, leer nieuwe mensen kennen, maak kennis met tips en tricks om een avontuurlijke activiteit te organiseren en promoten,...

Kortom, ben jij klaar voor een stevige portie actie, inspiratie en ontmoeting?

De eigenlijke Trefdag met workshops en activiteiten vindt plaats op zaterdag 20 oktober.

Om meer ruimte in het programma te hebben voor ontmoeting en actie, voorzien we de mogelijkheid om reeds op vrijdagavond de verplaatsing te maken. Met een overnachting en een bijkomende topactiviteit beleef je ten volle Je Wildste Westen, de regio langs het kanaal Kortrijk-Bossuit.

De inschrijvingen zijn geopend!

Klik hier om je in te schrijven

Wat is Pasar Actief?

Ga samen met een groep enthousiastelingen op pad en beleef de tijd van je leven! Met het project Actief wil Pasar je uit je gemakkelijke zetel halen en in groep de leukste avonturen laten beleven. Pasar Actief wil verspreid over Vlaanderen sportieve personen verbinden en het sociaal netwerk versterken. 

Wie kan deelnemen?

Iedereen die ervan droomt om samen met enkele vrienden spannende, sportieve en avontuurlijke activiteiten te organiseren. Een leeftijdsbeperking is niet aangewezen. Eerder een niveaubeperking. Men moet enigszins sportief genoeg zijn om aan bepaalde avontuurlijke activiteiten deel te nemen.

 

Wat doen we?

  • Avontuurlijke activiteiten die je niet individueel kan doen: ijshockey, dodgeball, lasershooting, zeilwagenrijden, kajaktochten, initiatie ligfietsen, initiatie surfen, initiatie duiken, grotbiken, initiatie (rots)klimmen, rioolwandeling, initiatie tai chi, kubb kampioenschap, dropping, initiatie SUP, enz.
     
  • Avontuurlijke activiteiten die in groep gezelliger zijn dan individueel: avontuurlijk wandelen, mountainbiken, schaatsen, bezoek festival, bezoek pretpark, geocaching, digitale stadswandeling, enz.
     
  • Avontuurlijke weekends: rugzaktrekking, kampeerweekend met de tent, avonturenweekend, wandelweekend, enz.

Ontdek hier onze activiteiten

 

Vrijwilligers gezocht

Ben je avontuurlijk aangelegd? Zoek je naar nieuwe uitdagingen in je vrije tijd en wil je deze mee organiseren? Stel je dan kandidaat om vrijwilliger te worden. Je Pasar Actief-groep is een toffe bende die er enkele malen per jaar op uit trekt voor deugddoend avontuur. Uniek aan Pasar is dat je als vrijwilliger een waaier aan mogelijkheden hebt om je eigen interesses of talenten als hobby uit te werken. 

Interesse of vragen?

Wil je graag deelnemen aan activiteiten, heb je vragen of wil je zelf activiteiten organiseren? Contacteer onze Provinciale coördinatoren via actief@pasar.be of via onderstaand invulformulier..