Bezoek Sint-Niklaas

Daguitstap naar Sint-Niklaas met het Mercatormuseum en het STEM.  In beide musea is er vrije rondgang.  Ontvangst met koffie en koek en middagmaal is voorzien.

Praktisch

Wanneer vindt de activiteit plaats
vrijdag 1 maart 2019 - 08:30
Praktische info

Een dagje te Sint-Niklaas.  Ontvangst op de Grote Markt in de Cipierage om 09.30 u voor koffie en koek. Het Mercatormuseum wordt bezocht.  Het middagmaal is in Het Gevoel en is een hoofdschotel met steak, sla frietjes of Sliptongentjes, sla en frietjes. Het STEM wirdt bezocht na de middag.  Hier zijn 3 verschillende verhaallijnen : Mens en Materie, Mens en Machine en Mens en Lichaam.  Voor elk wat wils dus. Nadien is er nog de mogelijkheid om te wandelen naar het De Vidtspark met het kasteel Walburg.

We verplaatsen ons met carpool.  Het station is op wandelafstand van de Grote Markt, voor wie de trein wil nemen.

Inschrijven door betaling voor 12 maart op de rekening van Pasar Wuustwezel BE26 7755 9075 9929 met vermelding aantal leden, niet-leden en vis of vlees.

Waar vindt de activiteit plaats
Provincie Antwerpen
Lokaal of vertrekplaats
Bib Wuustwezel
Dorpsstraat ?
2990 Wuustwezel

Deelname-informatie

Deelnameprijs leden
€38.00
Deelnameprijs niet-leden
€ 40.00
Deelnameinformatie

Vertrek op 17 maart om 08.30 u aan de Bib, Dorpsstraat, 2990 Wuustwezel met carpool.  Samenkomst op de Grote Markt te Sint-Niklaas om 09.30 u voor de koffie en koek in de Cipierage.  Wandeling langs de Sint-Niklaaskerk naar het Mercatormuseum.  Het middagmaal is steak of sliptongetjes.  Gelieve door te geven wat uw keuze is zodat wij dit tijdig kunnen doorgeven.  Om niet te veel tijd te verliezen is er geopteerd voor enkel een hoofdschotel.  Deze maaltijd is in de prijs inbegrepen.  Het STEM is vlakbij gelegen en daar brengen we de namiddag door.

Contactpersoon

Contactpersoon
Eric Van Goethem
evango@skynet.be
036332652
Georganiseerd door

 

 

 

Word Pasar-vrijwilliger

Zoek je een nieuwe uitdaging in je vrije tijd? Dan is vrijwilliger worden bij Pasar iets voor jou.

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor jouw gepersonaliseerde nieuwsbrief

Word Pasar lid

Word nu lid en geniet van alle ledenvoordelen

Pasar is er voor jou

Ontdek onze ledenvoordelen

  • Op vakantie met het gezin of in groep? Overnachten in hotels, vakantiewoningen of op camping? Als lid krijg je exclusieve Pasar-kortingen.
  • Fan van fietsen of wandelen, in België of het buitenland? Als lid heb je toegang tot alle wandel- en fietsroutes uitgeschreven en getest door Pasar.
  • Reisinspiratie thuis en onderweg dankzij onze magazines (Pasar, Campertijd, de Kampeergids en de Kampeerwijzer), ook beschikbaar op tablet.
  • Bespaar op je verzekering! We bieden je voordeeltarieven op verzekeringen voor camper en caravan.
  • Gratis of met korting deelnemen aan activiteiten van de Pasar-afdeling in je buurt maar ook de Pasar-kampeerclubs, gps- en elektrische fiets-afdelingen.
Twee vrouwen lezen een kaart op een stadsplein
Vertel ons wie je bent en ontdek een lidmaatschap op maat van jouw interesses!