Lezing 'De lange tocht' - Prof Johan Swinnen

Prof. Johan Swinnen is kankeronderzoeker aan het Leuvens Kankerinstituut. Zes jaar geleden kwam de ziekte plots heel dichtbij toen bij zijn zoon een hersentumor werd vastgesteld. Johan beloofde om van Leuven naar Compostela te lopen als zijn zoon de ziekte zou overleven...
Intussen heeft hij die belofte mogen waarmaken. Met meer dan 850 brieven van en voor kankerpatiënten in zijn rugzak stak hij een hart onder de riem van vele mensen. Johan vertelt over zijn lange tocht als kankeronderzoeker en als papa van een kankerpatiënt.
Aan de hand van foto's en filmfragmenten neemt hij ons mee op weg naar Compostela en schetst hij hoe ook het kankeronderzoek een lange weg heeft afgelegd. Zijn voordracht inspireert en brengt hoop : 'Als we echt willen, kunnen we veel bereiken'.

 

Praktisch

Wanneer vindt de activiteit plaats
donderdag 2 mei 2019 - 20:00
Waar vindt de activiteit plaats
Provincie Vlaams-Brabant
Lokaal of vertrekplaats
Gemeentehuis Bekkevoort
Eugeen Coolsstraat 17
3460 Bekkevoort

Deelname-informatie

Deelnameinformatie

Iedereen is van harte welkom en de toegang is gratis. Wij voorzien een collectebus voor wie een gift wil doen. Het ingezamelde bedrag gaat volledig naar wetenschappelijk kankeronderzoek.

Contactpersonen

Contactpersoon
David Vanthienen
david.vanthienen@telenet.be
0476 97 47 32
Georganiseerd door
In samenwerking met
Een organisatie van CM Bekkevoort in samenwerking met Pasar Bekkevoort, Davidsfonds, KVLV Bekkevoort en Gemeente en Bibliotheek Bekkevoort

 

 

Extra contactpersonen
Contactpersoon:
Corinne Daerden (CM)
leuven@cm.be
016 35 96 00

 

Word Pasar-vrijwilliger

Zoek je een nieuwe uitdaging in je vrije tijd? Dan is vrijwilliger worden bij Pasar iets voor jou.

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor jouw gepersonaliseerde nieuwsbrief

Word Pasar lid

Word nu lid en geniet van alle ledenvoordelen

Pasar is er voor jou

Ontdek onze ledenvoordelen

  • Op vakantie met het gezin of in groep? Overnachten in hotels, vakantiewoningen of op camping? Als lid krijg je exclusieve Pasar-kortingen.
  • Fan van fietsen of wandelen, in België of het buitenland? Als lid heb je toegang tot alle wandel- en fietsroutes uitgeschreven en getest door Pasar.
  • Reisinspiratie thuis en onderweg dankzij onze magazines (Pasar, Campertijd, de Kampeergids en de Kampeerwijzer), ook beschikbaar op tablet.
  • Bespaar op je verzekering! We bieden je voordeeltarieven op verzekeringen voor camper en caravan.
  • Gratis of met korting deelnemen aan activiteiten van de Pasar-afdeling in je buurt maar ook de Pasar-kampeerclubs, gps- en elektrische fiets-afdelingen.
Twee vrouwen lezen een kaart op een stadsplein
Vertel ons wie je bent en ontdek een lidmaatschap op maat van jouw interesses!