Slot Schaesberg en Mondo Verde

Daguitstap naar het Nederlandse Landgraaf.  Het Slot Schaesberg staat eerst op het programma.  Dit oude slot wordt gerestaureerd door vrijwilligers die in een sociaal project de oude technieken aanleren aan jongeren en werklozen.  Ook de tuin wordt onderhanden genomen zodat de groenten en fruit van vroeger terug in ere hersteld worden.  

Mondo Verde is een park voor jong en oud.  Het is een voormalige groeve die omgebouwd is tot dierenpark en een tuinencomplex.  Er zijn tuinen aangelegd  uit verschillende landen.  Hier sta je in Japan, daar een Arabische en daar weer in een Engelse tuin.  Dus voor elk wat wils.  Vrije rondgang in het park en er zijn horeca gelegenheden en een speeltuin voor wie zich jong voelt.

Praktisch

Wanneer vindt de activiteit plaats
zaterdag 13 april 2019 - 08:30
Praktische info

Vertrek aan de Bib, Wuustwezel met carpool op 13 april om 08.30 u.  Inkom voor het Slot Schaesberg en Mundo Verde inbegrepen.  

De maaltijd 's middags is niet inbegrepen zodat ieder de vrije keuze heeft.  In het slot zullen we bijeen blijven.  In het park Mondo Verde is er vrije rondgang.  Er zal wel een tijdstip en plaats voor het vertrek afgesproken worden.

Waar vindt de activiteit plaats
Nederland
Lokaal of vertrekplaats
Bib Wuustwezel
Dorpsstraat ?
2990 Wuustwezel

Deelname-informatie

Deelnameprijs leden
€30.00
Deelnameprijs niet-leden
€ 32.00
Deelnameinformatie

Inschrijven door betaling op de rekening van Pasar Wuustwezel BE29 7755 9075 9929 voor 07 april met vermelding aantal leden, niet-leden.

Contactpersoon

Contactpersoon
Eric Van Goethem
evango@skynet.be
036332652
Georganiseerd door

 

 

 

Word Pasar-vrijwilliger

Zoek je een nieuwe uitdaging in je vrije tijd? Dan is vrijwilliger worden bij Pasar iets voor jou.

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor jouw gepersonaliseerde nieuwsbrief

Word Pasar lid

Word nu lid en geniet van alle ledenvoordelen

Pasar is er voor jou

Ontdek onze ledenvoordelen

  • Op vakantie met het gezin of in groep? Overnachten in hotels, vakantiewoningen of op camping? Als lid krijg je exclusieve Pasar-kortingen.
  • Fan van fietsen of wandelen, in België of het buitenland? Als lid heb je toegang tot alle wandel- en fietsroutes uitgeschreven en getest door Pasar.
  • Reisinspiratie thuis en onderweg dankzij onze magazines (Pasar, Campertijd, de Kampeergids en de Kampeerwijzer), ook beschikbaar op tablet.
  • Bespaar op je verzekering! We bieden je voordeeltarieven op verzekeringen voor camper en caravan.
  • Gratis of met korting deelnemen aan activiteiten van de Pasar-afdeling in je buurt maar ook de Pasar-kampeerclubs, gps- en elektrische fiets-afdelingen.
Twee vrouwen lezen een kaart op een stadsplein
Vertel ons wie je bent en ontdek een lidmaatschap op maat van jouw interesses!