
Culinaire uitstap: PHILIPPINE & SLUIS
De klassieke Franse keuken wordt in combinatie gebracht met mediterrane invloeden in een modern jasje. Genieten van Zeeuwse producten, die met veel zorg worden klaargemaakt! Culinair genieten, historie opsnuiven en shoppen in een Bourgondische vestingstad.
Over Zelzate en Sas van Gent rijden we naar Philippine, een Bourgondisch stadje op de grens van Zeeland en Vlaanderen en mosselstad nr. 1. Hier genieten wij in restaurant Place du Marché van de Zeeuwse producten. Het keukenteam bestaat uit vakmensen, afgestudeerd aan Belgische hotelscholen.
Middagmaal: A – Zeeuwse Goudmerk mosselen à volonté met frietjes.
B –Visfestijn: verschillende soorten vis met groenten.
C – Varkenshaasje met champignonroomsaus en frietjes.
Maak je keuze en vermelden op je overschrijving a u b.
Na het middagmaal zetten we onze reis verder naar Sluis, de bekende vestingstad in Zeeuws-Vlaanderen, een stad met geschiedenis. Het is één van de mooiste stadjes van Zeeland, met zijn oude centrum en mooie historische gebouwen. De talrijke winkels zijn er alle dagen open, ook op zondag.
Sluis is sfeervol, met zijn vele cafés, ijssalons en restaurants.
- Uitstappen en vakanties
- Streekproducten
Praktische info
Post Buggenhout (vertrek)
Stationsstraat 19 - 9255 buggenhout
9255 Buggenhout
België
Vertrek: Buggenhout Post 9u30 + Opstal hoek Meir – Putweg 9u45 + Kerk Opdorp 10u00.
Prijs per persoon: Leden Pasar en Femma € 59; niet-leden € 62.
In de prijs inbegrepen: busreis, middagmaal, drinkgeld chauffeur en verzekering.
Niet inbegrepen: dranken bij het middagmaal.
Info en inschrijven vóór woensdag 15 oktober bij: Christiane en Etienne (Tel: 052/33.37.73) en betalen op rekening nr. BE02 8333 6577 4940 van Pasar Buggenhout.
Opstapplaats, lidnummer en keuze van eten vermelden.
Betaald is ingeschreven
Pasar Buggenhout
Femma