Afgelast Busreis- Mosselreis Philippine & Sluis(Geannuleerd)

Via Zelzate en Sas van Gent rijden we naar Philippine, een Bourgondisch stadje op de grens van Zeeland en Vlaanderen en mosselstad nr. 1.  Hier genieten wij in restaurant Place du Marché van de Zeeuwse producten die met veel zorg worden klaargemaakt. Het keukenteam bestaat uit vakmensen, afgestudeerd aan Belgische hotelscholen. 

Middagmaal : Zeeuwse Goudmerk mosselen à volonté met frietjes….Indien men geen mosselen lust kan men kiezen voor :- Visfestijn : zalm, kabeljauw en griet met warme groenten   OF   Steak met pepersaus met warme groenten en frieten. Na het middagmaal zetten we onze reis verder naar Sluis, de bekende vestingstad in Zeeuws-Vlaanderen en een stad met een geschiedenis. Het is één van de mooiste stadjes van Zeeland met zijn oude centrum en mooie historische gebouwen. De talrijke winkels zijn er alle dagen geopend, ook op zondag.  Een bezoek aan Sluis is vooral sfeervol. De vele cafés, ijssalons en restaurants verhogen deze sfeer.

 

 

                                                                                       

Praktisch

Wanneer vindt de activiteit plaats
zaterdag 17 oktober 2020 - 10:00 tem 20:00
Praktische info

Plaats van vertrek wordt later medegedeeld.

Waar vindt de activiteit plaats
Nederland

Deelname-informatie

Deelnemers
30 - 50
Deelnameprijs leden
€45.00
Deelnameprijs niet-leden
€ 45.00
Deelnameinformatie

Prijs: € 45 / persoon.In de prijs is inbegrepen, de autocarreis, middagmaal naar keuze en vrij bezoek aan Sluis.Betalen voor 4/10 2020 door overschrijving van het juiste bedrag met vermelding van aantal deelnemers, en keuze uit: Mosselen of Visfestijn of  Steak. Op rekeningnummer van Pasar Asse:  BE30 7765 9074 0811  

Contactpersoon

Contactpersoon
François Van der Zanden
vanderzandenfrancois@gmail.com
0477884232
Georganiseerd door
In samenwerking met
Busmaatschappij De Vriendt

Word Pasar-vrijwilliger

Zoek je een nieuwe uitdaging in je vrije tijd? Dan is vrijwilliger worden bij Pasar iets voor jou.

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor jouw gepersonaliseerde nieuwsbrief

Word Pasar lid

Word nu lid en geniet van alle ledenvoordelen

Pasar is er voor jou

Ontdek onze ledenvoordelen

  • Op vakantie met het gezin of in groep? Overnachten in hotels, vakantiewoningen of op camping? Als lid krijg je exclusieve Pasar-kortingen.
  • Fan van fietsen of wandelen, in België of het buitenland? Als lid heb je toegang tot alle wandel- en fietsroutes uitgeschreven en getest door Pasar.
  • Reisinspiratie thuis en onderweg dankzij onze magazines (Pasar, Campertijd, de Kampeergids en de Kampeerwijzer), ook beschikbaar op tablet.
  • Bespaar op je verzekering! We bieden je voordeeltarieven op verzekeringen voor camper en caravan.
  • Gratis of met korting deelnemen aan activiteiten van de Pasar-afdeling in je buurt maar ook de Pasar-kampeerclubs, gps- en elektrische fiets-afdelingen.
Twee vrouwen lezen een kaart op een stadsplein
Vertel ons wie je bent en ontdek een lidmaatschap op maat van jouw interesses!