Culinaire busuitstap: PHILIPPINE & SLUIS
De klassieke Franse keuken wordt in combinatie gebracht met mediterrane invloeden. Wij gaan genieten van Zeeuwse producten, die met veel zorg worden klaargemaakt!
Grenzeloos shoppen, culinair genieten en historie snuiven in een Bourgondische vestingstad.
Over Zelzate en Sas van Gent rijden we naar Philippine, een Bourgondisch stadje op de grens van Zeeland en Vlaanderen en mosselstad nr. 1. Hier genieten wij in restaurant Place du Marché van de Zeeuwse producten. Het keukenteam bestaat uit vakmensen, afgestudeerd aan Belgische hotelscholen.
Middagmaal: Zeeuwse Goudmerk mosselen à volonté met frietjes.
Wie geen mosselen lust kan kiezen voor:
–Visfestijn: zalm, kabeljauw en griet met warme groenten
–Varkenshaasje met pepersaus en warme groenten en frieten.
Na het middagmaal zetten we onze reis verder naar Sluis, de bekende vestingstad in Zeeuws-Vlaanderen, een stad met een geschiedenis. Het is één van de mooiste stadjes van Zeeland, met zijn oude centrum en mooie historische gebouwen. De talrijke winkels zijn er alle dagen open, ook op zondag. Sluis is sfeervol, met zijn vele cafés, ijssalons en restaurants.
Praktisch
Vertrek: Buggenhout Post 9u30 Opstal Hoek – Putweg 9u45 Kerk Opdorp 10u00
Info en inschrijven vóór 15 oktober bij: Christiane en Etienne, Hooilaart 57, Tel: 052/33.37.73 en betalen op rekening nr. BE02 8333 6577 4940 van Pasar Buggenhout: opstapplaats en lidnummer vermelden.
Betaald is ingeschreven.
Hooilaart 57 - Buggenhout
9255 Buggenhout
Deelname-informatie
Prijs per persoon: Leden Pasar en Femma € 51; Niet leden € 54
In de prijs inbegrepen: busreis, middagmaal, drinkgeld chauffeur en verzekering.
Niet inbegrepen: dranken bij het middagmaal.
Contactpersoon
052/33.37.73

Dit kan je misschien ook interesseren