Feest !!! We bestaan 35 jaar en dat vieren we !

Beste leden, vrienden en sympathisanten,

Het is met grote vreugde dat wij jullie uitnodigen voor een bijzondere gelegenheid: ons 35-jarig bestaan! Ja, 35 jaar, zolang bestaat de afdeling Pasar Sint-Katelijne-Waver, bij velen nog altijd gekend als Vakantiegenoegens.

We hebben de afgelopen 35 jaar samen veel bereikt. Laten we dit moment samen vieren, herinneringen ophalen en vooruitkijken...

We hopen jullie allemaal te zien op ons jubileumfeest. Laten we samen proosten op nog vele jaren van vriendschap, cultuur en verbondenheid!

P.S. : Voorzitters van verenigingen die meer dan 50 jaar ononderbroken bestaan, kunnen zelfs een aanvraag indienen bij de Koning om de titel "Koninklijk" te verkrijgen. Wie weet waar onze vereniging over 15 jaar zal staan! 😉

  • Eten & drinken
  • Pak je tijd
Sint-Katelijne-Waver

Praktische info

locatie

Conferentiezaal Sint-Catharina
Markt 28
2860 Sint-Katelijne-Waver
België

beginuur
13h30
aantal deelnemers
5-70
nuttige informatie voor deelnemers

Mee fietsen is NIET verplicht. Ook zonder deelname aan de namiddagactiviteit ben je van harte welkom om mee te vieren !!!

En feesten doen we aan een feestelijke prijs : 15 € voor het aperitief en Paella. Enkel de dranken tijdens en na het eten zijn voor eigen rekening. Maak er een gezinsuitstap van ! Kinderen tot 12 jaar (onze toekomst 😉), zijn ook welkom. Voor hen rekenen we een prijs van 10€ aan.

Laat ons uiterlijk tegen 25 juni weten of je aanwezig zult zijn. Stuur een e-mail naar PasarSKW@gmail.com met vermelding van aantal personen en eventueel kinderen. Betaal vóór die datum ook het verschuldigde bedrag op rekeningnr. BE32 7885 3279 7902 op naam van PasarSKW met in de omschrijving naam en vermelding aantal personen/kinderen.

deel Activiteit

Word lid voor 39€

Op zoek naar kwalitatieve invulling van je vrije tijd?

Word lid van Pasar en ontdek een wereld vol boeiende activiteiten, inspirerende reizen en gezellige samenkomsten. Met Pasar geniet je van een gevarieerd aanbod aan uitstappen en evenementen, afgestemd op jouw interesses en wensen. Sluit je aan bij onze warme community en beleef onvergetelijke momenten samen met andere enthousiaste leden.

Ga voor de Pasar-pas!

lees meer