Gezellig Samen

Een jaar dat voor sommige kommer, voor andere vreugde bracht is voorbij. Eens de eindejaarsfeesten voorbij zijn, is het stilaan tijd voor ons om alle Pasar-sympathisanten even rustig te laten genieten van een heerlijke avond.

Voor alle duidelijkheid : lid of geen lid, iedereen is van harte uitgenodigd, ook al heb je de voorbije tijd aan geen enkele activiteit meegedaan, kom maar af voor een vriendschappelijke kennismaking. Je zal het je achteraf niet beklagen, wees daar maar van overtuigd.

De vele mensen die reeds een wandeling, fietstocht of aan iets anders hebben deel genomen kunnen die avond herinneringen ophalen aan de gezellige zaken. Nieuwkomers hebben de gelegenheid om nieuwe kennissen te ontmoeten en nieuwe vrienden te maken. Het is een enige gelegenheid om allerlei nieuwe dingen te ontdekken en andere mensen te ontmoeten in een uitmuntende sfeer. Drempelvrees mag en kan je niet weerhouden, dat kennen we niet en daarvoor moet je het niet laten.

Onze dames ontvangen je met een lekker aperitief met een bijhorende amuse, daarna genieten we met z’n allen van een lekker viergangen diner met perzik, mousse van tonijn, rode ui en dille als voorgerecht gevolgd door witloofsoep, gevulde kipfilets met champignonsaus, broccoli en bloemkool. Afsluiten doen we met een zelfgemaakte chocomousse.

Waar we gedurende meerdere jaren de inschrijvingsprijs laag hebben gehouden, om dan vervolgens met tombola lootjes te leuren, hebben we dit jaar een vernieuwing doorgevoerd en wordt er een ‘normale’ tussenkomst in de onkosten gevraagd, en geen gedoe en gezaag meer met lootjes . Dit is voor sommigen misschien spijtig, maar voor anderen bijna een zegen. Alleen de drank buiten het aperitief is niet in de prijs inbegrepen.

Een goede raad : schrijf onmiddellijk in, dan vergeet je het niet.

Praktisch

Wanneer vindt de activiteit plaats
zaterdag 26 januari 2019 - 18:30
Praktische info

Een goede raad : schrijf onmiddellijk in, dan vergeet je het niet.

Waar vindt de activiteit plaats
Provincie Antwerpen
Lokaal of vertrekplaats
Parochiecentrum St-Catharina
Markt 29
2860 Sint-Katelijne-Waver

Deelname-informatie

Deelnameprijs leden
€30.00
Deelnameprijs niet-leden
€ 30.00
Deelnameinformatie

Voor een goede organisatie vragen we je om in te schrijven voor maandag 21 januari 2019 bij een bestuurslid of via een mail naar PasarSKW@gmail.com Of nog eenvoudiger, door storting van het bedrag op Rek. N° BE32 7885 3279 7902 p.a. Albertstraat,35 28060 SKW met vermelding  van “Gezellig Samen” met vermelding van het aantal personen.

Voor volwassenen is de tussenkomst 30 € per persoon, kinderen t/m 12 jaar 22 € per persoon en een gezinskaart voor 2 volwassenen en minimaal 2 kinderen 100 €.

Contactpersoon

Contactpersoon
Eén van de bestuursleden
PasarSKW@gmail.com
015217306
Georganiseerd door

 

 

 

Word Pasar-vrijwilliger

Zoek je een nieuwe uitdaging in je vrije tijd? Dan is vrijwilliger worden bij Pasar iets voor jou.

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor jouw gepersonaliseerde nieuwsbrief

Word Pasar lid

Word nu lid en geniet van alle ledenvoordelen

Pasar is er voor jou

Ontdek onze ledenvoordelen

  • Op vakantie met het gezin of in groep? Overnachten in hotels, vakantiewoningen of op camping? Als lid krijg je exclusieve Pasar-kortingen.
  • Fan van fietsen of wandelen, in België of het buitenland? Als lid heb je toegang tot alle wandel- en fietsroutes uitgeschreven en getest door Pasar.
  • Reisinspiratie thuis en onderweg dankzij onze magazines (Pasar, Campertijd, de Kampeergids en de Kampeerwijzer), ook beschikbaar op tablet.
  • Bespaar op je verzekering! We bieden je voordeeltarieven op verzekeringen voor camper en caravan.
  • Gratis of met korting deelnemen aan activiteiten van de Pasar-afdeling in je buurt maar ook de Pasar-kampeerclubs, gps- en elektrische fiets-afdelingen.
Twee vrouwen lezen een kaart op een stadsplein
Vertel ons wie je bent en ontdek een lidmaatschap op maat van jouw interesses!