Gezellig Samenzijn - Jaarfeest

Onze bestuursleden - stilaan een zeldzaam ras - zijn reeds ijverig bezig met het programma van 2018 en zo kunnen we jullie melden dat ons jaarfeest doorgaat op zaterdag 27 januari in de gezellige conferentiezaal van Sint-Katelijne-Waver Centrum waar we jullie teng 18h00 voor het aperitief verwachten.

Het voorbije jaar hebben we weeral kennis kunnen maken met gezinnen die reeds langer lid zijn maar nog nooit - door allerlei omstandigheden - hebben meegedaan. Op het einde van de activiteit kwamen ze  tot de bevinding dat het best gezellig was. Dus hopen wij als vereniging dit nogmaals te mogen beleven in 2018.

Ondanks heet steeds duurder wordende leven behouden wij de sociale prijs van 25 € per persoon. nog een reden om mee te doen. We voorzien ook een speciale gezinsprijs.

Hier is ook een oud Vlaams spreekwoord van toepassing: Voor iets, hoort iets. Voor die 25 € heb je een aperitief met amuse, voorgerecht, soep, hoofdgerecht, nagerecht en een animatie van de bovenste plank. Als dit geen aanbod is? Misschien heeft het bestuur nog iets speciaals in petto voor grotere groepen die samen inschrijven? Ondanks de lage prijs is de kwaliteit verzekerd, dank zij de inzet van meerdere vrijwilligers.

Kortweg, er is geen enkele reden om niet mee te doen.

Praktisch

Wanneer vindt de activiteit plaats
zaterdag 27 januari 2018 - 18:00 tem 23:30
Praktische info

Lokaal: Parochiezaal St.-Catharina

Waar vindt de activiteit plaats
Provincie Antwerpen

Deelname-informatie

Deelnameprijs leden
€25.00
Deelnameprijs niet-leden
€ 25.00

Contactpersoon

Contactpersoon
LIEKENS RUDY
Georganiseerd door

 

 

 

Word Pasar-vrijwilliger

Zoek je een nieuwe uitdaging in je vrije tijd? Dan is vrijwilliger worden bij Pasar iets voor jou.

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor jouw gepersonaliseerde nieuwsbrief

Word Pasar lid

Word nu lid en geniet van alle ledenvoordelen

Pasar is er voor jou

Ontdek onze ledenvoordelen

  • Op vakantie met het gezin of in groep? Overnachten in hotels, vakantiewoningen of op camping? Als lid krijg je exclusieve Pasar-kortingen.
  • Fan van fietsen of wandelen, in België of het buitenland? Als lid heb je toegang tot alle wandel- en fietsroutes uitgeschreven en getest door Pasar.
  • Reisinspiratie thuis en onderweg dankzij onze magazines (Pasar, Campertijd, de Kampeergids en de Kampeerwijzer), ook beschikbaar op tablet.
  • Bespaar op je verzekering! We bieden je voordeeltarieven op verzekeringen voor camper en caravan.
  • Gratis of met korting deelnemen aan activiteiten van de Pasar-afdeling in je buurt maar ook de Pasar-kampeerclubs, gps- en elektrische fiets-afdelingen.
Twee vrouwen lezen een kaart op een stadsplein
Vertel ons wie je bent en ontdek een lidmaatschap op maat van jouw interesses!