Met z'n allen gezellig bij elkaar !

Pasar, van en door vrijwilligers, geeft iedereen die wil deelnemen een aangename en goedkope vrijetijdsbesteding, aangepast aan de tijd van het jaar. Zoals de voorbije jaren geven wij ook dit jaar de kans aan iedereen, lid of niet, om eens gezellig te relaxen tijdens een aangenaam en smakelijk etentje. Wie graag deelneemt met het ganse gezin is ook van harte welkom, we voorzien voor hen een aangepaste gezinsprijs. Zijn er enkele vrienden of een clubje die samen willen komen? We ontvangen ze met de glimlach. Neem dus rustig contact als je graag meer toelichting wenst.

Deze keer ontvangen we alle deelnemers met een aperitief en hapje gevolgd door een lekker voorgerecht op tafel bestaande uit een kaas en garnaalkroket. Daarna wordt er een speciale pompoensoep voorgeschoteld en even later kan je je smaakpupillen testen met een stuk varkensrug met dragonsaus en vergezelt van verse groentjes uit de tuin. Dranken zijn te verkrijgen aan sociale prijzen en als nagerecht serveren we lekker ijs overgoten met warme krieken.

Praktisch

Wanneer vindt de activiteit plaats
zaterdag 25 januari 2020 - 18:30
Praktische info
 • Deuren open vanaf 18h00
 • Start met het aperatief om 18h30
 • Wie graag samen met iemand aan tafel zit, meldt het ons
 • Inschrijven verplicht en dit voor zondag 19 januari 2020 bij één van de bestuursleden of via mail naar PasarSKW@gmail.com
Waar vindt de activiteit plaats
Provincie Antwerpen
Lokaal of vertrekplaats
Conferentiezaal Sint-Catharina
Markt 28
2860 Sint-Katelijne-Waver

Deelname-informatie

Deelnemers
15 - 90
Deelnameprijs leden
€30.00
Deelnameprijs niet-leden
€ 30.00
Deelnameinformatie
 • Gezinskaart mogelijk aan 100 € (2 volwassenen met 2 kinderen)
 • Storting van het verschuldigde bedrag vóór 19 januari op rekening van Pasar SKW  BE32 7885 3279 7902 met vermelding van Jaarfeest en het aantal personen.

Contactpersoon

Contactpersoon
Karel Nijs
PasarSKW@gmail.com
015 217 306
Georganiseerd door

 

 

 

Word Pasar-vrijwilliger

Zoek je een nieuwe uitdaging in je vrije tijd? Dan is vrijwilliger worden bij Pasar iets voor jou.

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor jouw gepersonaliseerde nieuwsbrief

Word Pasar lid

Word nu lid en geniet van alle ledenvoordelen

Pasar is er voor jou

Ontdek onze ledenvoordelen

 • Op vakantie met het gezin of in groep? Overnachten in hotels, vakantiewoningen of op camping? Als lid krijg je exclusieve Pasar-kortingen.
 • Fan van fietsen of wandelen, in België of het buitenland? Als lid heb je toegang tot alle wandel- en fietsroutes uitgeschreven en getest door Pasar.
 • Reisinspiratie thuis en onderweg dankzij onze magazines (Pasar, Campertijd, de Kampeergids en de Kampeerwijzer), ook beschikbaar op tablet.
 • Bespaar op je verzekering! We bieden je voordeeltarieven op verzekeringen voor camper en caravan.
 • Gratis of met korting deelnemen aan activiteiten van de Pasar-afdeling in je buurt maar ook de Pasar-kampeerclubs, gps- en elektrische fiets-afdelingen.
Twee vrouwen lezen een kaart op een stadsplein
Vertel ons wie je bent en ontdek een lidmaatschap op maat van jouw interesses!