Traditioneel Nieuwjaarsfeest van Pasar Zemst in Zemst-Laar bij Vanessa

Deze activiteit is voorbij
2 minuten leestijd

Onze eerste wandeling heeft ook dit jaar op zaterdagvoormiddag plaats met aansluitend ons jaarlijks nieuwjaarsfeest.
Voor "Uit in Vlaanderenhttps: //www.pasar.be/activiteit/eten-dr…

Na een rondje Elewijt (6 km) is IEDEREEN welkom op ons jaarlijks nieuwjaarsfeest. We nodigen je graag uit op deze wandeling en dit gezellig etentje en samenzijn. Tussen de met zorg uitgekozen gerechten, overlopen we op scherm onze activiteiten van het voorbije jaar en kijken we met jou vol verwachting naar het programma van 2024. Start wandeling: 10u00 aan Het Steen (Rubenskasteel), Steendreef 77 in Elewijt. Start Nieuwjaarsfeest: 12u30 in de zaal van het Hof van Laar, Humbeeksebaan, 177, 1980 Zemst-Laar Deelname: €52; Pasar-leden: €47 (aperitief & 2 dranken tijdens de maaltijd inbegrepen) Reservering : door overschrijving op rekening van Pasar Zemst nr. IBAN BE69 7512 0037 6778 met vermelding lidnr of geen lid, “nieuwjaarsfeest” ,….x vlees en/of….x vis, VOOR 12-01-2024. We laten het aperitief vergezellen door o.a. warme hapjes ... en de nieuwjaarswensen van het voltallig bestuur. Vervolgens laten we ons weer flink culinair verwennen: pompoenroomsoep, parelhoen met witte druiven en wintergroenten of zalm met fijne groentjes allebei met kroketten, desserten buffet, koffie of thee met versnaperingen. Vegetarische schotel of gluten- of lactosevrij is mogelijk na aanvraag bij het bestuur.

Onze eerste wandeling van 2024 gaat weer door op zaterdagvoormiddag met aansluitend ons jaarlijks "FEESTMOMENT". Na een rondje Elewijt (5,4 km) zijn ook de niet-wandelaars welkom op ons jaarlijks nieuwjaarsfeest. We nodigen je graag uit op deze wandeling en dit gezellig etentje en samenzijn. Tussen de met zorg uitgekozen gerechten, overlopen we op het scherm onze activiteiten van het voorbije jaar en kijken we met jou vol verwachting naar het programma van 2024. Je komt toch ook? Lid of geen lid, iedereen is altijd welkom op al onze activiteiten!
Programma : We nemen je mee op een korte maar weldoende wandeling. Dan laten we het aperitief vergezellen door o.a. warme hapjes ... en de nieuwjaarswensen van het voltallig bestuur.
Menu : Pompoenroomsoep, parelhoen met witte druiven en winterse groenten
of zalm met fijne groentjes, allebei met kroketten, Dessertenbuffet,
koffie of thee met versnaperingen.
Vegetarische schotel of gluten- of lactosevrij is mogelijk na aanvraag bij het bestuur.

  • Eten & drinken
  • Cultuur
Zemst

Praktische info

Deze activiteit is voorbij.
locatie

Hof van Laar
Humbeeksebaan 177
1980 Zemst
België

beginuur
12h30
leden: €47.00 niet-leden: €52.00
nuttige informatie voor deelnemers

Aperitief & 2 dranken tijdens de maaltijd inbegrepen

 

De service en de menu was beter dan het vorige jaar. Met vooraf verwarmde borden zou het helemaal top zijn, alleen de kroketten waren echt warm.

Contactpersoon

Elisabeth Kosloski

deel Activiteit

Word lid voor 39€

Op zoek naar kwalitatieve invulling van je vrije tijd?

Word lid van Pasar en ontdek een wereld vol boeiende activiteiten, inspirerende reizen en gezellige samenkomsten. Met Pasar geniet je van een gevarieerd aanbod aan uitstappen en evenementen, afgestemd op jouw interesses en wensen. Sluit je aan bij onze warme community en beleef onvergetelijke momenten samen met andere enthousiaste leden.

Ga voor de Pasar-pas!

lees meer