Garageverkoop

Bedoeling is dat deelnemers verspreid over de hele gemeente hun garage of oprit omtoveren tot een leuke verkoopruimte. Jong en oud kunnen gaan snuisteren tussen de talrijke tweedehandsgoederen. Voor kooplustigen is dit een unieke kans om iets leuks op de kop te tikken tegen een zacht prijsje. Op deze manier verkleinen we de afvalberg en werken we samen aan een beter milieu! Alle inwoners van Buggenhout kunnen aan deze verkoop deelnemen, ze mogen echter geen handelaar zijn.

Praktisch

Wanneer vindt de activiteit plaats
zaterdag 24 maart 2018 - 09:00 tem 16:00
Praktische info

Wie voorwerpen te koop wil aanbieden dient zich op voorhand in te schrijven (inschrijvingsformulier te verkrijgen bij wderidder@skynet.be) en door het inschrijvingsgeld vóór 17 maart 2018 te storten op rekeningnummer BE06 0680 5116 7022 van CD&V Buggenhout.

Wie lid is van een Buggenhoutse  vereniging betaalt € 5, anderen € 10 inschrijvingsgeld. Het gestorte inschrijvingsgeld wordt integraal aan dagcentrum  Eindelijk , vzw Avalon, het MFC Capelderij, Blijdorp Buggenhout en vzw Samen geschonken.

In ruil hiervoor worden naam, adres en welke spullen te koop worden aangeboden vermeld in een catalogus die voor alle geïnteresseerden beschikbaar zal zijn op de vertrekpunten.

Iedere deelnemer ontvangt twee affiches die hij op voorhand zichtbaar kan ophangen zodat voorbijgangers kunnen zien dat hij meedoet met de garageverkoop. Ook ontvangt hij een aantal ballonnen waarmee hij op de dag zelf zijn garage of oprit kan versieren. Zo is elke deelnemer goed zichtbaar in het straatbeeld.

De catalogus met alle deelnemende verkopers en een kaartje van Buggenhout zal via de websites, via mail naar alle deelnemers en in de vertrekpunten verspreid worden. De vertrekpunten zijn: Dagcentrum Eindelijk Klaverveld 1  in Buggenhout-centrum (pannenkoeken te  verkrijgen) en vzw Avalon Broekstraat 27 te Buggenhout Opstal.

De organisatoren zijn niet verantwoordelijk voor gebeurlijke ongevallen of diefstallen.

Wees voorzichtig en leef de verkeersregels na, de straten zijn niet verkeersvrij !!!

Waar vindt de activiteit plaats
Provincie Oost-Vlaanderen
Lokaal of vertrekplaats
Dagcentrum Eindelijk
Klaverveld 1
9255 Buggenhout

Deelname-informatie

Deelnameprijs leden
€5.00
Deelnameprijs niet-leden
€ 10.00

Contactpersoon

Contactpersoon
HERMANS ETIENNE
etienne.hermans@telenet.be
Georganiseerd door
In samenwerking met
CD&V, ACV, KWB, Gezinsbond, KVLV en FEMMA Buggenhout-centrum, met de morele steun van de Milieuraad en van huis-aan-huisblad ’t Middelpunt

 

 

 

Word Pasar-vrijwilliger

Zoek je een nieuwe uitdaging in je vrije tijd? Dan is vrijwilliger worden bij Pasar iets voor jou.

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor jouw gepersonaliseerde nieuwsbrief

Word Pasar lid

Word nu lid en geniet van alle ledenvoordelen

Pasar is er voor jou

Ontdek onze ledenvoordelen

  • Op vakantie met het gezin of in groep? Overnachten in hotels, vakantiewoningen of op camping? Als lid krijg je exclusieve Pasar-kortingen.
  • Fan van fietsen of wandelen, in België of het buitenland? Als lid heb je toegang tot alle wandel- en fietsroutes uitgeschreven en getest door Pasar.
  • Reisinspiratie thuis en onderweg dankzij onze magazines (Pasar, Campertijd, de Kampeergids en de Kampeerwijzer), ook beschikbaar op tablet.
  • Bespaar op je verzekering! We bieden je voordeeltarieven op verzekeringen voor camper en caravan.
  • Gratis of met korting deelnemen aan activiteiten van de Pasar-afdeling in je buurt maar ook de Pasar-kampeerclubs, gps- en elektrische fiets-afdelingen.
Twee vrouwen lezen een kaart op een stadsplein
Vertel ons wie je bent en ontdek een lidmaatschap op maat van jouw interesses!