Kerstmarkt

Wie al van de kerstsfeer wil proeven, kan op zaterdag 8 december terecht in De Ark te Ardooie. De evenementenhal wordt omgetoverd tot een sfeervol kerstdecor en tientallen hobbyisten zullen er met eigen creatieve kerst- en eindejaarsideeën de bezoekers verrassen.

Het indoor gebeuren zorgt ervoor dat de gezellige warmte niemand afschrikt om er heen te gaan. De kerstmarkt start om 13 uur, eindigt om 18 uur en is GRATIS toegankelijk. Traditiegetrouw is ook de gulle kerstman van de partij. Hij heeft zijn zak vol lekkers gestopt en zal de kinderen verrassen met snoep of een leuk hebbedingetje. De warme bakker staat terug achter het pannenkoekenfornuis en voor koffie of een ander warm of koud drankje kan je terecht in de gelegenheidsbar.

De kerstmarkt telt meer dan 45 standen, hobbyisten zorgen voor een unieke sfeer met leuke eindejaarsattenties van diverse soort. Er zijn originele kerstkaarten, kerststukjes, kalligrafie- en letterkap-creaties, kaarsen, kleifiguren, keramiek, juwelen, … er is chocolade-lekkers, zelfgemaakte koekjes enz.

Wie meespeelt aan het prijzenrad kan telkens op het uur een fles champagne winnen. Met de  invulbon  maak je kans om de Valentijnsavond 2019 van Pasar Ardooie-Koolskamp gratis mee te maken (diner + optreden JackoBond). Trekking ’s avonds in ‘De Ark’.

Praktisch

Wanneer vindt de activiteit plaats
zaterdag 8 december 2018 - 13:00
Waar vindt de activiteit plaats
Provincie West-Vlaanderen
Lokaal of vertrekplaats
Evenementenhal De Ark
Melkerijstraat 2/A
8850 Ardooie

Deelname-informatie

Deelnemers
50 - 500
Deelnameinformatie

GRATIS toegang

Contactpersoon

Contactpersoon
WATTENY RITA
pasarardooiekoolskamp@skynet.be
Georganiseerd door

 

 

 

Word Pasar-vrijwilliger

Zoek je een nieuwe uitdaging in je vrije tijd? Dan is vrijwilliger worden bij Pasar iets voor jou.

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor jouw gepersonaliseerde nieuwsbrief

Word Pasar lid

Word nu lid en geniet van alle ledenvoordelen

Pasar is er voor jou

Ontdek onze ledenvoordelen

  • Op vakantie met het gezin of in groep? Overnachten in hotels, vakantiewoningen of op camping? Als lid krijg je exclusieve Pasar-kortingen.
  • Fan van fietsen of wandelen, in België of het buitenland? Als lid heb je toegang tot alle wandel- en fietsroutes uitgeschreven en getest door Pasar.
  • Reisinspiratie thuis en onderweg dankzij onze magazines (Pasar, Campertijd, de Kampeergids en de Kampeerwijzer), ook beschikbaar op tablet.
  • Bespaar op je verzekering! We bieden je voordeeltarieven op verzekeringen voor camper en caravan.
  • Gratis of met korting deelnemen aan activiteiten van de Pasar-afdeling in je buurt maar ook de Pasar-kampeerclubs, gps- en elektrische fiets-afdelingen.
Twee vrouwen lezen een kaart op een stadsplein
Vertel ons wie je bent en ontdek een lidmaatschap op maat van jouw interesses!