Nieuwjaarsconcert

Bevers Harmonieorkest

Reeds voor de 27ste keer brengt Het Bevers Harmonieorkest (100 uitvoerders) stijlvolle composities onder de deskundige leiding van dirigent Bert Decavel. Zoals steeds werkt het orkest aan een programmakeuze waarbij constant wordt gezocht naar afwisseling. Zo streven ze een balans na tussen originele werken van gerenommeerde componisten, bewerkingen van het klassieke symfonische repertoire, maar ook filmmuziek en werken voor solo en orkest. Op dit nieuwjaarsconcert laten ze ons opnieuw genieten van schitterende werken onder andere van één van de grootste componisten uit de filmgeschiedenis, John Williams. Hij verzorgde de muziek van een enorme lijst iconische films en ontving maar liefst 50 Oscarnominaties. Op het programma “Parade of the Slave Children” (from Indiana Jones and the Temple of Doom) en “E.T.: Adventure on Earth”. In “Pirate’s Gold” brengt Dominique Vanhaegenberg arrangementen samen die we gerust als pareltjes van de piratenfilmmuziek kunnen beschouwen. Uiteraard staan opnieuw enkele hedendaagse componisten op het programma zoals Bert Appermont en Johan De Meij. Deze laatste brengt in “Extreme Make-Over” enkele muzikale metamorfoses van verschillende thema’s van Pjotr Iljitsj Tsjaikovski. U herkent ongetwijfeld “Ouverture 1812” en de “Romeo en Julia”-suite. Met “Der Vogelhändler” van Carl Zeller brengt het orkest dan weer een selectie van één der bekendste operettes aller tijden. Kortom een heerlijke muzikale avond die U zeker niet mag missen!

Praktisch

Wanneer vindt de activiteit plaats
zaterdag 12 januari 2019 - 20:00
Praktische info

inschrijven uiterlijk tegen 9 januari 2019 bij Monique De Muynck Tennisstraat 17 9920 Lovendegem tel.: 09 372 77 02.

Of via e-mail: robert.depoorter@skynet.be

Overschrijving kan op rekeningnummer: IBAN BE09 8904 1402 7757 BIC VDSPBE91. Tennisstraat 17 9920 Lovendegem.
 

Waar vindt de activiteit plaats
Provincie Oost-Vlaanderen
Lokaal of vertrekplaats
Brielpoort
Brielstraat 2
9800 Deinze

Deelname-informatie

Deelnemers
5 - 50
Deelnameprijs leden
€14.00
Deelnameprijs niet-leden
€ 16.00

Contactpersoon

Contactpersoon
Monique De Muynck
robert.depoorter@skynet.be
09 3727702
Georganiseerd door
In samenwerking met

 

 

 

Word Pasar-vrijwilliger

Zoek je een nieuwe uitdaging in je vrije tijd? Dan is vrijwilliger worden bij Pasar iets voor jou.

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor jouw gepersonaliseerde nieuwsbrief

Word Pasar lid

Word nu lid en geniet van alle ledenvoordelen

Pasar is er voor jou

Ontdek onze ledenvoordelen

  • Op vakantie met het gezin of in groep? Overnachten in hotels, vakantiewoningen of op camping? Als lid krijg je exclusieve Pasar-kortingen.
  • Fan van fietsen of wandelen, in België of het buitenland? Als lid heb je toegang tot alle wandel- en fietsroutes uitgeschreven en getest door Pasar.
  • Reisinspiratie thuis en onderweg dankzij onze magazines (Pasar, Campertijd, de Kampeergids en de Kampeerwijzer), ook beschikbaar op tablet.
  • Bespaar op je verzekering! We bieden je voordeeltarieven op verzekeringen voor camper en caravan.
  • Gratis of met korting deelnemen aan activiteiten van de Pasar-afdeling in je buurt maar ook de Pasar-kampeerclubs, gps- en elektrische fiets-afdelingen.
Twee vrouwen lezen een kaart op een stadsplein
Vertel ons wie je bent en ontdek een lidmaatschap op maat van jouw interesses!