RENO 19

Reno 19 roept op tot een rechtvaardige en zorgzame samenleving. Die boodschap brengt Ann Demeulemeester, alg. Directeur Familiehulp. Want vandaag zijn de uitdagingen op het vlak van welzijn, gezondheid en zorg in onze samenleving bijzonder groot. Maar daarenboven is Reno een volks evenement in open lucht met live DJ's, frietjes, een pop-up bar, ijsjes en een koffiebar. Samen gezellig babbelen en genieten in een historisch kader ...

Pasar gidsen nemen je mee voor een wandeling in het "hart van de stad". Of je kiest voor een Fair Trade-wandeling met WS, CM en ACV rond "schone kleren". Voor de kleinsten staat er een springkasteel en is er "kindergrime".

Na de Reno-toespraak kan je de beentjes strekken op de muziek van DJ duo Het Rijk der Vrouw, met coole cocktailtunes, sexy sixties soul, vergeten parels uit uw jeugd ... en dat allemaal tussen de gezellige babbels door. Inschrijven verplicht via reno.ge@beweging.net met vermelding keuze.

 

Praktisch

Wanneer vindt de activiteit plaats
woensdag 29 mei 2019 - 17:00 tem 22:00
Praktische info

Inschrijven verplicht via reno.ge@beweging.net met vermelding keuze. Storten op reknr. BE36 8939 4403 4781 met vermelding naam, aantal personen en organisatie. Inschrijven tot 21/05/2019.

Waar vindt de activiteit plaats
Provincie Oost-Vlaanderen
Lokaal of vertrekplaats


Deelname-informatie

Deelnameprijs leden
€10.00
Deelnameprijs niet-leden
€ 10.00
Deelnameinformatie

10 euro per persoon of 25 euro per gezin. Drankbonnetjes en bonnetjes voor frietjes inbegrepen.

Contactpersoon

Contactpersoon
Fabienne Vermeulen
reno.ge@beweging.net
09/269 96 69
In samenwerking met
Beweging.net Gent-Eeklo

 

 

 

Word Pasar-vrijwilliger

Zoek je een nieuwe uitdaging in je vrije tijd? Dan is vrijwilliger worden bij Pasar iets voor jou.

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor jouw gepersonaliseerde nieuwsbrief

Word Pasar lid

Word nu lid en geniet van alle ledenvoordelen

Pasar is er voor jou

Ontdek onze ledenvoordelen

  • Op vakantie met het gezin of in groep? Overnachten in hotels, vakantiewoningen of op camping? Als lid krijg je exclusieve Pasar-kortingen.
  • Fan van fietsen of wandelen, in België of het buitenland? Als lid heb je toegang tot alle wandel- en fietsroutes uitgeschreven en getest door Pasar.
  • Reisinspiratie thuis en onderweg dankzij onze magazines (Pasar, Campertijd, de Kampeergids en de Kampeerwijzer), ook beschikbaar op tablet.
  • Bespaar op je verzekering! We bieden je voordeeltarieven op verzekeringen voor camper en caravan.
  • Gratis of met korting deelnemen aan activiteiten van de Pasar-afdeling in je buurt maar ook de Pasar-kampeerclubs, gps- en elektrische fiets-afdelingen.
Twee vrouwen lezen een kaart op een stadsplein
Vertel ons wie je bent en ontdek een lidmaatschap op maat van jouw interesses!