Bloesemtocht rond Diest

Op donderdag 19 april 2018 trekken we naar Diest. Appels, peren, kersen, aardbeien, bramen, bessen, zelfs wijndruiven. Haspengouw is na Zuid-Tirol de grootste fruitstreek van Europa. Een regio vol voorjaarsbloesems, oogstverse lekkernijen en fruitige activiteiten. In april verandert Haspengouw in een kleurrijke zee van bloesems. Een natuurfenomeen dat maar op enkele plekken in de wereld voorkomt, deze regio viert de bloesemtijd volop. Een afwisselende tocht van 66 km aan een gezapig tempo en met de nodige stops.

Praktisch

Wanneer vindt de activiteit plaats
donderdag 19 april 2018 - 09:30
Praktische info

Een afwisselende tocht van 66 km aan een gezapig tempo en met de nodige stops. ’s Morgens wordt je om 9u30 verwacht op de onverharde parking tegenover "Herberg De Pastorie" in Zelem voor koffie/thee met een koek, ’s Middags geniet je van uw lunchpakket en ’s avonds evan een dagschotel naar keuze. Eigen middag-picknick meebrengen !!! Deelnameprijs: 26 euro, maar leden betalen 23 euro.

Inbegrepen : begeleiding, verzekering, morgenkoffie/thee met koek en ´s avonds een dagschotel naar keuze. Dranken zijn niet inbegrepen.

Waar vindt de activiteit plaats
Provincie Vlaams-Brabant
Lokaal of vertrekplaats
Herberg De Pastorie
Dorpsstraat 34
3545 Zelem-Halen

Deelname-informatie

Deelnemers
0 - 34
Deelnameprijs leden
€23.00
Deelnameprijs niet-leden
€ 26.00
Deelnameinformatie

Deelnameprijs: 26 euro, maar leden betalen 23 euro. Inbegrepen : begeleiding, verzekering, morgenkoffie/thee met koek en ´s avonds een dagschotel naar keuze. Dranken zijn niet inbegrepen.

Contactpersoon

Contactpersoon
Rob Huyskens
rob.huyskens@proximus.be
+32 472 43 84 73

 

 

 

Word Pasar-vrijwilliger

Zoek je een nieuwe uitdaging in je vrije tijd? Dan is vrijwilliger worden bij Pasar iets voor jou.

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor jouw gepersonaliseerde nieuwsbrief

Word Pasar lid

Word nu lid en geniet van alle ledenvoordelen

Pasar is er voor jou

Ontdek onze ledenvoordelen

  • Op vakantie met het gezin of in groep? Overnachten in hotels, vakantiewoningen of op camping? Als lid krijg je exclusieve Pasar-kortingen.
  • Fan van fietsen of wandelen, in België of het buitenland? Als lid heb je toegang tot alle wandel- en fietsroutes uitgeschreven en getest door Pasar.
  • Reisinspiratie thuis en onderweg dankzij onze magazines (Pasar, Campertijd, de Kampeergids en de Kampeerwijzer), ook beschikbaar op tablet.
  • Bespaar op je verzekering! We bieden je voordeeltarieven op verzekeringen voor camper en caravan.
  • Gratis of met korting deelnemen aan activiteiten van de Pasar-afdeling in je buurt maar ook de Pasar-kampeerclubs, gps- en elektrische fiets-afdelingen.
Twee vrouwen lezen een kaart op een stadsplein
Vertel ons wie je bent en ontdek een lidmaatschap op maat van jouw interesses!