Dagfietstocht vanuit Melsele - AFGELAST !! - DOE HEM ZELF CORONAPROOF!!!

Door de geldende coronamaatregelen moeten wij als vereniging deze fietstocht afgelasten. Wij kunnen wel aanbevelen deze in de eigen bubbel of in een groepje van maximaal 4 personen af te haspelen. Melsele is de aardbeigemeente bij uitstek van het Waasland, al heeft het ook nog andere troeven achter de hand. Deze dag toeren wij in het noorden van het Waasland en doen zeker aantrekkelijke plekjes aan. De trip gaat langs fietsknooppunten in deze volgorde: 50 - 51 - 46 - 99 - 53 - 20 - 47 - 48 - 49 - 53 - 54 - 71 -72 - 86 - 74 - 75 -99 - 98 -  95 - 9 - 67 - 48 - 47 - 50.

Waar brengt deze tocht je naartoe? Vertrek is dus aan het kerkplein van Melsele. Vandaar gaat het naar de Halve Maan en verder richting Zwijndrecht, Burcht en Kruibeke. Daarna gaat het een stuk door de Rupelmondse kreken om langs de Scheldedijk Temse te bereiken. Via Velle en Haasdonk (ook het Fort van Haasdonk ligt op de weg) gaat het dan weer naar Melsele. Veel natuur en veel rustige fietswegen.

Praktisch

Wanneer vindt de activiteit plaats
zondag 18 april 2021 - 11:00
Waar vindt de activiteit plaats
Provincie Oost-Vlaanderen
Lokaal of vertrekplaats

Kerkplein
9120 Melsele (Beveren)

Deelname-informatie

Deelnemers
8 - 30
Deelnameprijs leden
€1.00
Deelnameprijs niet-leden
€ 2.00

Contactpersoon

Contactpersoon
Herman De Beleyr
hermandebeleyr@hotmail.com
0473918784
Georganiseerd door

 

 

 

Word Pasar-vrijwilliger

Zoek je een nieuwe uitdaging in je vrije tijd? Dan is vrijwilliger worden bij Pasar iets voor jou.

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor jouw gepersonaliseerde nieuwsbrief

Word Pasar lid

Word nu lid en geniet van alle ledenvoordelen

Pasar is er voor jou

Ontdek onze ledenvoordelen

  • Op vakantie met het gezin of in groep? Overnachten in hotels, vakantiewoningen of op camping? Als lid krijg je exclusieve Pasar-kortingen.
  • Fan van fietsen of wandelen, in België of het buitenland? Als lid heb je toegang tot alle wandel- en fietsroutes uitgeschreven en getest door Pasar.
  • Reisinspiratie thuis en onderweg dankzij onze magazines (Pasar, Campertijd, de Kampeergids en de Kampeerwijzer), ook beschikbaar op tablet.
  • Bespaar op je verzekering! We bieden je voordeeltarieven op verzekeringen voor camper en caravan.
  • Gratis of met korting deelnemen aan activiteiten van de Pasar-afdeling in je buurt maar ook de Pasar-kampeerclubs, gps- en elektrische fiets-afdelingen.
Twee vrouwen lezen een kaart op een stadsplein
Vertel ons wie je bent en ontdek een lidmaatschap op maat van jouw interesses!