Fietsdagtocht in en rond Zoersel

Zoersel, dat is de volle Antwerpse Kempen. De streek waar Hendrik Conscience "De Loteling" schreef. Plaatsnamen als Sint-Antonius-Zoersel, Zandhoven, Pulle, Pulderbos, Viersel, Westmalle, ze maken alle deel uit van het groene reservaat van de provincie Antwerpen. Ongekende rust beheerst dit gebied. Wij maken er een volle dagtocht van ca. 65 km. Geniet met volle teugen van deze streek. Wij houden uiteraard een middagpauze en voorzien voorts 1 of meerdere drankstops onderweg.

Praktisch

Wanneer vindt de activiteit plaats
zondag 6 juni 2021 - 11:00
Praktische info

Rond het middaguur houden wij halt om onze picknick aan te spreken. Zorg er ook voor dat je fiets in orde is en dat je reservemateriaal voor eventuele noodgevallen bij hebt. Deelnemers worden verzocht zich op voorhand aan te melden bij de fietsverantwoordelijke van de dag. Zij moeten zich in elke omstandigheid houden aan de veiligheidsvoorschriften inzake covid-19.

Waar vindt de activiteit plaats
Provincie Antwerpen
Lokaal of vertrekplaats
Bibliotheek
Dorp 95
2980 Zoersel

Deelname-informatie

Deelnemers
8 - 30
Deelnameprijs leden
€1.00
Deelnameprijs niet-leden
€ 2.00
Deelnameinformatie

Natuurlijk houdt elke deelnemer zich aan de geldende coronamaatregelen. Deelname kan bovendien alleen mits vooragaandelijke aanmelding bij de verantwoordelijke van de dag.

Contactpersoon

Contactpersoon
Herman De Beleyr
hermandebeleyr@hotmail.com
0473918784
Georganiseerd door

 

 

 

Word Pasar-vrijwilliger

Zoek je een nieuwe uitdaging in je vrije tijd? Dan is vrijwilliger worden bij Pasar iets voor jou.

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor jouw gepersonaliseerde nieuwsbrief

Word Pasar lid

Word nu lid en geniet van alle ledenvoordelen

Pasar is er voor jou

Ontdek onze ledenvoordelen

  • Op vakantie met het gezin of in groep? Overnachten in hotels, vakantiewoningen of op camping? Als lid krijg je exclusieve Pasar-kortingen.
  • Fan van fietsen of wandelen, in België of het buitenland? Als lid heb je toegang tot alle wandel- en fietsroutes uitgeschreven en getest door Pasar.
  • Reisinspiratie thuis en onderweg dankzij onze magazines (Pasar, Campertijd, de Kampeergids en de Kampeerwijzer), ook beschikbaar op tablet.
  • Bespaar op je verzekering! We bieden je voordeeltarieven op verzekeringen voor camper en caravan.
  • Gratis of met korting deelnemen aan activiteiten van de Pasar-afdeling in je buurt maar ook de Pasar-kampeerclubs, gps- en elektrische fiets-afdelingen.
Twee vrouwen lezen een kaart op een stadsplein
Vertel ons wie je bent en ontdek een lidmaatschap op maat van jouw interesses!