Fietstocht : Rondje Markiezaatmeer

Het wordt weer tijd om een fietstocht te organiseren.  Ditmaal rijden we naar Bergen op Zoom naar de Boulevard aan het "strand".  We rijden zoveel mogelijk via de fietsknooppunten.  De vrije lunch nemen we aan de Boulevard aan de Binnenschelde.  Daarna rijden we een lus langs het water en komen zo tussen de Binnenschelde en het Markiezaatmeer.  Watervolgels zul je genoeg kunnen spotten.  Voor de terugweg kiezen we een aantal andere knooppunten zodat we een gevarieerd parcours krijgen.

Praktisch

Wanneer vindt de activiteit plaats
zaterdag 25 mei 2019 - 09:30
Praktische info

De tocht is ongeveer 62 km lang.  Er is lunch mogelijkheid op de Boulevard, Bergen op Zoom.  Ieder is hier vrij in.  Wij voorzien een hele dag voor deze tocht.  Het is dus een toeristische rit, veelal langs landelijke wegen.  Wij verwachten rond 17.00 u terug in Wuustwezel te zijn.

Waar vindt de activiteit plaats
Provincie Antwerpen
Lokaal of vertrekplaats
Bib Wuustwezel
Dorpsstraat 36
2990 Wuustwezel

Deelname-informatie

Deelnameprijs leden
€1.00
Deelnameprijs niet-leden
€ 2.00
Deelnameinformatie

Vertrek aan de Bib, Dorpsstraat te Wuustwezel op zaterdag 25 mei om 09.30 u.  Hou de weersomstandigheden in het oog en kies aangepaste kledij. Inschrijven is niet nodig.

Contactpersoon

Contactpersoon
Eric Van Goethem
evango@skynet.be
036332652
Georganiseerd door

 

 

 

Word Pasar-vrijwilliger

Zoek je een nieuwe uitdaging in je vrije tijd? Dan is vrijwilliger worden bij Pasar iets voor jou.

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor jouw gepersonaliseerde nieuwsbrief

Word Pasar lid

Word nu lid en geniet van alle ledenvoordelen

Pasar is er voor jou

Ontdek onze ledenvoordelen

  • Op vakantie met het gezin of in groep? Overnachten in hotels, vakantiewoningen of op camping? Als lid krijg je exclusieve Pasar-kortingen.
  • Fan van fietsen of wandelen, in België of het buitenland? Als lid heb je toegang tot alle wandel- en fietsroutes uitgeschreven en getest door Pasar.
  • Reisinspiratie thuis en onderweg dankzij onze magazines (Pasar, Campertijd, de Kampeergids en de Kampeerwijzer), ook beschikbaar op tablet.
  • Bespaar op je verzekering! We bieden je voordeeltarieven op verzekeringen voor camper en caravan.
  • Gratis of met korting deelnemen aan activiteiten van de Pasar-afdeling in je buurt maar ook de Pasar-kampeerclubs, gps- en elektrische fiets-afdelingen.
Twee vrouwen lezen een kaart op een stadsplein
Vertel ons wie je bent en ontdek een lidmaatschap op maat van jouw interesses!