Fietstocht van Alken-Sint Joris naar Schulensmeer.

Een mooie gezellige fietstocht, naar het heringerichte Schulensmeer. We kiezen voor rustige wegen, soms verkeersvrij of fietsroutenetwerk. Aan het Schulensmeer zal er een rustpauze ingelast worden voor een drankje en of een plasje.We keren terug via andere rustige wegen en berijken tenslotte opnieuw ons vertrekplaats. Het tempo zal aangepast worden, zodat elke deelnemer goed kan volgen. De organisatie en begeleiding is in handen van Pasar Alken.

Praktisch

Wanneer vindt de activiteit plaats
zondag 12 juni 2022 - 14:00
Praktische info

Afstand ongeveer 40 km.   Vertrek 14 uur Parking GC Sint-Jorisheem, Hendriksveldstraat z/n 3570 Sint-Joris Alken. Graag een fluorvestje om de veiligheid de groep te verzekeren.

Waar vindt de activiteit plaats
Provincie Limburg
Lokaal of vertrekplaats
Gc.Sint-Jorisheem
Hendriksveldstraat z/n 3570 Sint-Joris Alken
3570 Alken

Deelname-informatie

Deelnemers
5 - 50
Deelnameprijs leden
€1.50
Deelnameprijs niet-leden
€ 2.00
Deelnameinformatie

Inschrijven kan via emial  of nog terplaatsen. Hou je aan de veiligheidsregels en pas de instruties van de begeleiders toe. Denk aan regenjasje bij minder goed weer.

Is de groep groter dan 15 personen dan wordt de groep begeleid door signaalgevers en mogen we op de rijweg met 2 naast elkaar rijden. Oversteken enkel onder toezicht van signaalgever.

Is de groep kleiner dan 15 personen zijn er geen signaalgevers en schikken de fietser zich naar regels van de individuele fietser. Fietspad gebruiken indien er een is en naast elkaar rijden wanneer er geen hinder is.

Contactpersoon

Contactpersoon
Hermans Jos
h.jos124@gmail.com
0471/62.96.30
Georganiseerd door

 

 

 

Word Pasar-vrijwilliger

Zoek je een nieuwe uitdaging in je vrije tijd? Dan is vrijwilliger worden bij Pasar iets voor jou.

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor jouw gepersonaliseerde nieuwsbrief

Word Pasar lid

Word nu lid en geniet van alle ledenvoordelen

Pasar is er voor jou

Ontdek onze ledenvoordelen

  • Op vakantie met het gezin of in groep? Overnachten in hotels, vakantiewoningen of op camping? Als lid krijg je exclusieve Pasar-kortingen.
  • Fan van fietsen of wandelen, in België of het buitenland? Als lid heb je toegang tot alle wandel- en fietsroutes uitgeschreven en getest door Pasar.
  • Reisinspiratie thuis en onderweg dankzij onze magazines (Pasar, Campertijd, de Kampeergids en de Kampeerwijzer), ook beschikbaar op tablet.
  • Bespaar op je verzekering! We bieden je voordeeltarieven op verzekeringen voor camper en caravan.
  • Gratis of met korting deelnemen aan activiteiten van de Pasar-afdeling in je buurt maar ook de Pasar-kampeerclubs, gps- en elektrische fiets-afdelingen.
Twee vrouwen lezen een kaart op een stadsplein
Vertel ons wie je bent en ontdek een lidmaatschap op maat van jouw interesses!