Fietsweekend in Arnhem (NL) - Pasar Duffel

Ons 33e fietsweekend brengt ons naar de provincie Gelderland, meer bepaald naar het alom gekende Nationaal Park De Hoge Veluwe. Het is één van de grootste beschermde natuurgebieden van West-Europa. Het is een aaneenschakeling van zandverstuivingen, golvende heidevelden en dichte bossen waar het heerlijk fietsen is. In de Leuvenumse bossen, het Speulderbos en het Deelerwoud is het geen zeldzaamheid dat er edelherten, wilde zwijnen of Schotse hooglanders plotseling ons pad zouden kruisen.In het Nationaal Park kan je ook het beroemde Kröller-Müllermuseum bezoeken waar een unieke collectie schilderijen van Van Gogh kunnen bewonderd worden. Het is ook het enige N.P. waarvoor toegang moet betaald worden. Ook de Veluwezoom, oudste N.P. van Nederland, zullen we met de fiets doorkruisen. Het heuvelachtige en glooiend landschap met de purperen heide is een lust voor het oog. Bij het Rozendaalse Veld ligt het hoogste punt van de Veluwe op 110 m hoogte. Een van de mooiste plekken van de Veluwe is De Posbank van waar we een schitterend panorama van 180° kunnen bewonderen.

Praktisch

Wanneer vindt de activiteit plaats
zaterdag 24 augustus 2024 - 08:00 tem maandag 26 augustus 2024 - 20:00
Praktische info

Wie wil deelnemen moet inschrijven tegen 15 maart bij de bestuursleden en een voorschot storten van 150 euro/persoon op de rekening van Pasar Duffel BE57 7885 3385 8535. Het saldo dient betaald tegen uiterlijk 15 mei. Na deze datum kan er niet meer ingeschreven worden.

We maken de verplaatsing met eigen vervoer en nemen de fiets(en) mee. De afstand naar het Van Der Valk Hotel in Arnhem (Oosterbeek) vanuit Duffel is 170 km. Adres: Amsterdamseweg 505 Arnhem.

Waar vindt de activiteit plaats
Nederland
Lokaal of vertrekplaats
Parking
G. Van der Lindenlaan
2570 Duffel

Deelname-informatie

Deelnemers
5 - 40
Deelnameprijs leden
€288.00
Deelnameprijs niet-leden
€ 305.00
Deelnameinformatie

De deelnameprijs is op basis van een twee-persoonskamer. Voor een éénpersoonskamer betaal je als lid 388 € en een niet-lid 405 €.

In deze prijs is inbegrepen: twee dagen halfpension vanaf zaterdagavond t/m ontbijt op maandagmorgen, het afscheidsdiner op maandagavond, 2 middaglunches, de toeristenbelasting, de parkingkosten, de ongevallenverzekering en de INKOM van het Nationaal Park Hoge Veluwe. Niet inbegrepen: dranken en persoonlijke uitgaven.

Contactpersonen

Contactpersoon
Eddy Brouwers
eddybrouwers1@skynet.be
0497/845643
Georganiseerd door

 

 

Extra contactpersonen
Contactpersoon:
Rik Van Slagmolen
hendrik.van.slagmolen@telenet.be
0498/75 65 62

 

Word Pasar-vrijwilliger

Zoek je een nieuwe uitdaging in je vrije tijd? Dan is vrijwilliger worden bij Pasar iets voor jou.

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor jouw gepersonaliseerde nieuwsbrief

Word Pasar lid

Word nu lid en geniet van alle ledenvoordelen

Pasar is er voor jou

Ontdek onze ledenvoordelen

  • Op vakantie met het gezin of in groep? Overnachten in hotels, vakantiewoningen of op camping? Als lid krijg je exclusieve Pasar-kortingen.
  • Fan van fietsen of wandelen, in België of het buitenland? Als lid heb je toegang tot alle wandel- en fietsroutes uitgeschreven en getest door Pasar.
  • Reisinspiratie thuis en onderweg dankzij onze magazines (Pasar, Campertijd, de Kampeergids en de Kampeerwijzer), ook beschikbaar op tablet.
  • Bespaar op je verzekering! We bieden je voordeeltarieven op verzekeringen voor camper en caravan.
  • Gratis of met korting deelnemen aan activiteiten van de Pasar-afdeling in je buurt maar ook de Pasar-kampeerclubs, gps- en elektrische fiets-afdelingen.
Twee vrouwen lezen een kaart op een stadsplein
Vertel ons wie je bent en ontdek een lidmaatschap op maat van jouw interesses!