Fietsweekend in het Rijk van Nijmegen

Vorig jaar dienden we ingevolge Corona ons fietsweekend af te lassen. Dit jaar plaatsen we dit 30e fietsweekend opnieuw op de agenda. Voor deze editie gaan we naar Nijmegen, de oudste stad van Nederland, op enkele kilometers van de Duitse grens. Er zijn drie mooie en gevarieerde fietstochten van ongeveer 60 km voorbereid op basis van het knooppuntennetwerk doorheen het "Rijk van Nijmegen". We verblijven in het nieuwe 4-sterrenhotel Van der Valk in Lent. We logeren in luxueze tweepersoonskamers met uitzicht op de skyline van de stad, de rivier De Waal en de spiksplinternieuwe fietsinfrastructuur. 's Morgens genieten we van een royaal ontbijtbuffet en 's avonds een uitgebreid driegangen diner. Iedereen neemt zelf zijn fiets(en) mee. Je kan ook een fiets huren in het hotel.

Praktisch

Wanneer vindt de activiteit plaats
vrijdag 27 augustus 2021 - 07:30 tem zondag 29 augustus 2021 - 20:00
Praktische info

Er dient ingeschreven tegen uiterlijk 15 juni bij de bestuursleden. Een voorschot van 100 euro/persoon dient tegen deze datum gestort op de rekening van Pasar Duffel. Het saldo tegen 21 juli.

De verplaatsing doen we met eigen wagens en zijn tegen 9h30 aan het Van der Valk hotel in Lent. De afstand van Duffel naar Nijmegen is ongeveer 165 km en bijna volledig autosnelweg (reistijd 1h45 tot 2h00).

We logeren in hotel Van der Valk in Lent-Nijmegen op luxueuse tweepersoonskamers

Waar vindt de activiteit plaats
Nederland
Lokaal of vertrekplaats
Parking
G. Van der Lindenlaan
2570 Duffel

Deelname-informatie

Deelnemers
10 - 40
Deelnameprijs leden
€237.00
Deelnameprijs niet-leden
€ 250.00
Deelnameinformatie

Toeslag voor een 1-persoonskamer is 40 euro/pp/pn

In deze prijzen is inbegrepen: 2 dagen halfpension vanaf vrijdagavond t/m ontbijt zondag, het slotdiner zondagavond, 3 middaglunches, 3 x overzet, de toeristenbelasting, ongevallenverzekering en organisatiekosten. Niet inbegrepen dranken en persoonlijke uitgaven.

Contactpersoon

Contactpersoon
Eddy Brouwers
eddybrouwers1@skynet.be
0497 845643
Georganiseerd door

 

 

 

Word Pasar-vrijwilliger

Zoek je een nieuwe uitdaging in je vrije tijd? Dan is vrijwilliger worden bij Pasar iets voor jou.

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor jouw gepersonaliseerde nieuwsbrief

Word Pasar lid

Word nu lid en geniet van alle ledenvoordelen

Pasar is er voor jou

Ontdek onze ledenvoordelen

  • Op vakantie met het gezin of in groep? Overnachten in hotels, vakantiewoningen of op camping? Als lid krijg je exclusieve Pasar-kortingen.
  • Fan van fietsen of wandelen, in België of het buitenland? Als lid heb je toegang tot alle wandel- en fietsroutes uitgeschreven en getest door Pasar.
  • Reisinspiratie thuis en onderweg dankzij onze magazines (Pasar, Campertijd, de Kampeergids en de Kampeerwijzer), ook beschikbaar op tablet.
  • Bespaar op je verzekering! We bieden je voordeeltarieven op verzekeringen voor camper en caravan.
  • Gratis of met korting deelnemen aan activiteiten van de Pasar-afdeling in je buurt maar ook de Pasar-kampeerclubs, gps- en elektrische fiets-afdelingen.
Twee vrouwen lezen een kaart op een stadsplein
Vertel ons wie je bent en ontdek een lidmaatschap op maat van jouw interesses!