Fietsweekend in West Vlaanderen

Fietsen in het uitgestrekte Polderlandschap, in de omgeving van de Viconiahoeve waar we 3 overnachtingen hebben, is een belevenis op zich.

Met een gezapig tempo en tot maximum 60 tal km per dag, kunnen we van het vlakke landschap en een paar steden genieten bij hopelijk zonnig weer. Vanuit de Viconiahoeve kunnen we alle kanten uit, richting Nieuwpoort, Veurne en Diksmuide, wat toch de moeite waard is om te bezoeken.

Praktisch

Wanneer vindt de activiteit plaats
vrijdag 31 mei 2019 - 13:30
Praktische info

Deelnemers dienen zich in te schrijven bij carinedegrande@telenet.be vòór 24 februari, aangezien de kamerreservatie slechts tot die datum kan aangehouden worden. Bij deelname schrijf je een voorschot van 100 euro per persoon over op rekening van Pasar Oostkamp en vermeld je het lidnummer.

We verblijven in de Viconiahoeve tot maandag 3 juni 2019 op basis van halfpension. Dranken bij de maaltijden zijn niet inbegrepen. Viconiahoeve ligt in Stuivekenskerke, dichtbij Diksmuide, en aan de oever bijna van de Ijzer.

Waar vindt de activiteit plaats
Provincie West-Vlaanderen
Lokaal of vertrekplaats
Viconiahoeve
Kasteelhoevestraat 2
8600 Stuivekenskerke

Deelname-informatie

Deelnemers
10 - 28
Deelnameprijs leden
€255.00
Deelnameprijs niet-leden
€ 275.00
Deelnameinformatie

Deze prijzen zijn geldig per persoon voor een dubbele kamer. Voor een single betaalt een lid 275 euro en een niet-lid 295 voor het ganse weekend op basis van half pension.

Contactpersoon

Contactpersoon
Cecile Van Deynse
cecile.vandeynse@telenet.be
+3250825580
Georganiseerd door

 

 

 

Word Pasar-vrijwilliger

Zoek je een nieuwe uitdaging in je vrije tijd? Dan is vrijwilliger worden bij Pasar iets voor jou.

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor jouw gepersonaliseerde nieuwsbrief

Word Pasar lid

Word nu lid en geniet van alle ledenvoordelen

Pasar is er voor jou

Ontdek onze ledenvoordelen

  • Op vakantie met het gezin of in groep? Overnachten in hotels, vakantiewoningen of op camping? Als lid krijg je exclusieve Pasar-kortingen.
  • Fan van fietsen of wandelen, in België of het buitenland? Als lid heb je toegang tot alle wandel- en fietsroutes uitgeschreven en getest door Pasar.
  • Reisinspiratie thuis en onderweg dankzij onze magazines (Pasar, Campertijd, de Kampeergids en de Kampeerwijzer), ook beschikbaar op tablet.
  • Bespaar op je verzekering! We bieden je voordeeltarieven op verzekeringen voor camper en caravan.
  • Gratis of met korting deelnemen aan activiteiten van de Pasar-afdeling in je buurt maar ook de Pasar-kampeerclubs, gps- en elektrische fiets-afdelingen.
Twee vrouwen lezen een kaart op een stadsplein
Vertel ons wie je bent en ontdek een lidmaatschap op maat van jouw interesses!