Fotozoektocht 2.0 '24 voor fietsers in Mandel- en Leiestreek

Dit jaar is er een fietsroute van ongeveer 23 kilometer uitgezet in de dorpen Wielsbeke en Sint-Baafs-Vijve. Geniet van een fietstocht langs voornamelijk rustige wegen, omringd door natuur en bezienswaardigheden gelegen tussen de rivieren Mandel en Leie. Deelnemers zoeken naar locaties en objecten die corresponderen met 25 foto's. Voor elke overeenkomstige foto beantwoorden ze een vraag met informatie die ter plaatse te vinden is. Op deze manier kunnen ze meedoen aan een wedstrijd waarbij mooie prijzen te winnen zijn. De moeilijkheidsgraad is vrij eenvoudig (niveau DE), maar een zekere oplettendheid en vindingrijkheid zijn vereist.

Praktisch

Wanneer vindt de activiteit plaats
zaterdag 15 juni 2024 - 09:00 tem zondag 29 september 2024 - 23:45
Praktische info

De deelnameformulieren zijn gedurende de hele zoekperiode beschikbaar op deze website. Zo kan iedereen gratis het zoekwerk verrichten en pas daarna besluiten om al dan niet deel te nemen aan de competitie door zich in te schrijven en het antwoordenblad in te dienen. Deze nieuwe methode is bedoeld om de inschrijvingen, het verbeteren van de antwoorden en het samenstellen van de ranglijst te vereenvoudigen door meer digitalisering.

NIEUW: Administratieve procedures worden steeds vaker digitaal afgehandeld
Daarom vernieuwen we ook de procedures voor inschrijving, het invullen van antwoorden, betaling, controle van de antwoorden en de puntentelling. Deze digitalisering vereist dat deelnemers hun antwoorden zorgvuldig invullen. Het voordeel is echter dat de documenten om de zoektocht uit te voeren al voor inschrijving van deze website kunnen worden gedownload, dat de documenten vooraf kunnen worden bekeken, getest en zelfs afgerond. Deelnemers die willen meedingen naar de prijzen moeten het digitale inschrijf- en antwoordenformulier ingevuld insturen vóór 29 oktober 2024 en het inschrijfgeld onmiddellijk overmaken aan Pasar-Sint-Baafs-Vijve op rekeningnummer BE13 7775 5183 9039.

Het algemene reglement, de zoekfoto's, de vragen en de routebeschrijving zijn gedurende de hele zoekperiode te downloaden vanaf deze site. Het is aan te raden deze documenten te bestuderen en uit te printen om mee te nemen tijdens de zoektocht. Al deze documenten kunnen ook tijdens de tocht bekeken worden op een smartphone (log in op deze site). Lees het reglement aandachtig door en noteer de gevonden antwoorden eerst op een kladblad.

Wie wil deelnemen aan de competitie en kans wil maken op prijzen, moet het 'deelname- en antwoordenformulier' via de website aanvragen, invullen en versturen. Zorg ervoor dat de antwoorden exact overeenkomen met de richtlijnen van het algemene reglement. De toekenning van punten en de rangschikking worden bepaald door de nauwkeurigheid van de antwoorden.

Waar vindt de activiteit plaats
België
Lokaal of vertrekplaats
Kerkplein (gratis parking) tussen Leie- en Sint-Bavostraat
Sint-Bavostraat 23
8710 Sint-Baafs-Vijve (Wielsbeke)

Deelname-informatie

Deelnemers
100 - 300
Deelnameprijs leden
€8.00
Deelnameprijs niet-leden
€ 8.00
Deelnameinformatie

Deelname aan de zoektocht is mogelijk op elk moment van zaterdag 15 juni 2024 tot en met zondag 29 september 2024. Het 'deelname- en antwoordenformulier' dient uiterlijk op zondag 29 september 2024 om 23u45 verzonden te worden naar Pasar Sint-Baafs-Vijve, wat automatisch gebeurt bij het klikken op de 'verzenden' knop. Ook dient het inschrijvingsgeld overgemaakt te worden aan Pasar Sint-Baafs-Vijve, bij voorkeur enkele bankwerkdagen voor het einde van de zoekperiode. Vermeld in het mededelingenvak uw naam zoals ingevuld op het antwoordenformulier, gevolgd door de letter "F" om aan te duiden dat het om de fietstocht gaat. Bij betaling voor meerdere deelnemers dienen alle namen vermeld te worden in het mededelingenvak. Iedereen die een antwoordenformulier instuurt en het inschrijvingsgeld betaalt, wordt beschouwd als deelnemer aan de wedstrijd voor waardevolle prijzen, waarvan het aantal en de waarde aangepast worden aan de hand van de inkomsten uit inschrijvingen. Door in te schrijven, gaat u akkoord met het algemene reglement. Gelieve dit reglement zorgvuldig te lezen.

Contactpersoon

Contactpersoon
Goemaere Hubert
hubert.goemaere@telenet.be
0468 105880
Georganiseerd door

 

 

 

Word Pasar-vrijwilliger

Zoek je een nieuwe uitdaging in je vrije tijd? Dan is vrijwilliger worden bij Pasar iets voor jou.

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor jouw gepersonaliseerde nieuwsbrief

Word Pasar lid

Word nu lid en geniet van alle ledenvoordelen

Pasar is er voor jou

Ontdek onze ledenvoordelen

  • Op vakantie met het gezin of in groep? Overnachten in hotels, vakantiewoningen of op camping? Als lid krijg je exclusieve Pasar-kortingen.
  • Fan van fietsen of wandelen, in België of het buitenland? Als lid heb je toegang tot alle wandel- en fietsroutes uitgeschreven en getest door Pasar.
  • Reisinspiratie thuis en onderweg dankzij onze magazines (Pasar, Campertijd, de Kampeergids en de Kampeerwijzer), ook beschikbaar op tablet.
  • Bespaar op je verzekering! We bieden je voordeeltarieven op verzekeringen voor camper en caravan.
  • Gratis of met korting deelnemen aan activiteiten van de Pasar-afdeling in je buurt maar ook de Pasar-kampeerclubs, gps- en elektrische fiets-afdelingen.
Twee vrouwen lezen een kaart op een stadsplein
Vertel ons wie je bent en ontdek een lidmaatschap op maat van jouw interesses!