GEANNULEERD Daguitstap met de fiets naar Domein Nieuwenhoven(Geannuleerd)

Officieel mogen we weer met een grotere groep samenkomen om wat vermaak te delen. Hiervan maken we gebruik en trekken erop uit met de fiets naar het Provinciaal Domein Nieuwenhoven bij St. Truiden. We vertrekken in Heusden over Herk-de-Stad naar Nieuwenhoven. Tegen de lunch bereiken we het domein waar we even verpozen. We kunnen er picknicken op één van de vele banken of een hapje/drankje nuttigen in brasserie ‘t Kelshof. We nemen voldoende onze tijd zodat we nog even kunnen rondkijken, een kort wandelingetje maken of voor de jongeren van hart, wat spelen in de mooie speeltuin. Zij die het rustiger aandoen kunnen zich languit rekken in de lounge bar en genieten van het mooie uitzicht. We spreken vooraf een uur af om terug te vertrekken en fietsen dan over Kozen en Herkenrode terug naar Heusden. Totale afstand 65 km met de nodige tussenstops.

Praktisch

Wanneer vindt de activiteit plaats
zondag 25 juli 2021 - 10:30
Praktische info

– We fietsen volgens het verkeersreglement met de nodige voorzichtigheid. Fietsen in groep is altijd wat meer opletten! Kijk ook even de banden,remmen, versnellingen enz. van je fiets na. Zo vermijden we vaak ongemakken. – De coronaregels worden uiteraard steeds aandachtig gehouden en toegepast. Denk aan mondmasker. – Vooraf inschrijven is verplicht. Dit kan via mail naar pasarheusden@gmail.com of koen669@gmail.com of bervoets.stefaan@gmail.com.

Waar vindt de activiteit plaats
Provincie Limburg
Lokaal of vertrekplaats
Boudewijnplein
Boudewijnplein 1
3550 Heusden (Heusden-Zolder)

Deelname-informatie

Deelnameprijs leden
€1.00
Deelnameprijs niet-leden
€ 2.00
Deelnameinformatie

zorg voor een goed fietsslot, fietsen moeten op de fietsparking gestald worden indien gewenst kan je zeker een picknick meenemen.

Contactpersonen

Contactpersoon
Stefaan Bervoets
bervoets.stefaan@gmail.com
0494/823883
Georganiseerd door

 

 

Extra contactpersonen
Contactpersoon:
Koen Vandecruys (is tevens Covid Coördinator)
koen669@gmail.com
0478/662635

 

Word Pasar-vrijwilliger

Zoek je een nieuwe uitdaging in je vrije tijd? Dan is vrijwilliger worden bij Pasar iets voor jou.

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor jouw gepersonaliseerde nieuwsbrief

Word Pasar lid

Word nu lid en geniet van alle ledenvoordelen

Pasar is er voor jou

Ontdek onze ledenvoordelen

  • Op vakantie met het gezin of in groep? Overnachten in hotels, vakantiewoningen of op camping? Als lid krijg je exclusieve Pasar-kortingen.
  • Fan van fietsen of wandelen, in België of het buitenland? Als lid heb je toegang tot alle wandel- en fietsroutes uitgeschreven en getest door Pasar.
  • Reisinspiratie thuis en onderweg dankzij onze magazines (Pasar, Campertijd, de Kampeergids en de Kampeerwijzer), ook beschikbaar op tablet.
  • Bespaar op je verzekering! We bieden je voordeeltarieven op verzekeringen voor camper en caravan.
  • Gratis of met korting deelnemen aan activiteiten van de Pasar-afdeling in je buurt maar ook de Pasar-kampeerclubs, gps- en elektrische fiets-afdelingen.
Twee vrouwen lezen een kaart op een stadsplein
Vertel ons wie je bent en ontdek een lidmaatschap op maat van jouw interesses!