PAK-JE-TIJD fietstocht doorheen Wortegem-Petegem

We nodigen jullie uit om op een rustig tempo met ons mee te fietsen en om onderweg diverse 'oplaadpunten' te verkennen : onze 5 deelgemeenten tellen tal van natuurlijk-waardevolle en rustige pak-je-tijd plekjes, waar je je batterijen kunt opladen en waar het heerlijk toeven of uitrusten is.  Het parcours van 32 km zet deze waardevolle sites eens extra in de verf en garandeert zondermeer een fijne fietsnamiddag met vrienden, familie en kennissen.  Het is een tocht van toch wel gemiddelde moeilijkheidsgraad.  Maar halfweg het parcours is een welkome tussenstop voorzien om onze vochtreserves op peil te houden (met traktatie van Pasar). En op het einde van de tocht versterken we de inwendige mens met 2 lekkere wafels en heerlijk geurende koffie (alles inclusief de deelnameprijs)

Praktisch

Wanneer vindt de activiteit plaats
zondag 3 juni 2018 - 14:00
Praktische info

Inschrijvingen en deelname : om organisatorische redenen is het verplicht om VOORAF IN TE SCHRIJVEN.  Dat kan je enkel door het verschuldigde bedrag voor maandag 28 mei 2018 over te schrijven op de rekening van Pasar Wortegem-Petegem, nr BE84 9794 3333 3559.  LET WEL : je inschrijving wordt pas definitief na ontvangst van je betaling!

Voor deze zomeractiviteit geldt een algemene deelnameprijs van 8 euro p.p. - maar elke vooraf ingeschrevene, die lid is van PASAR, en die zich daadwerkelijk meldt en meefietst krijgt kort na de activiteit een financiële reductie van 4 euro op zijn/haar rekening teruggestort.  Mooi meegenomen om het 10-jarig bestaan van onze afdeling te vieren!

Waar vindt de activiteit plaats
Provincie Oost-Vlaanderen
Lokaal of vertrekplaats
Besaer - D'Oude Barrière
Kortrijkstraat 102
9790 Wortegem-Petegem

Deelname-informatie

Deelnameprijs leden
€8.00
Deelnameprijs niet-leden
€ 8.00
Deelnameinformatie

Enkel PASAR leden die vooraf inschreven en nadien ook daadwerkelijk deelnamen, krijgen kort na de activiteit de helft van de deelnameprijs op hun rekening teruggestort.  Een feestcadeautje voor de leden voor het 10-jarig bestaan van Pasar Wortegem-Petegem.

Contactpersoon

Contactpersoon
Luc Veys
lucveys@hotmail.com
055/303464
Georganiseerd door

 

 

 

Word Pasar-vrijwilliger

Zoek je een nieuwe uitdaging in je vrije tijd? Dan is vrijwilliger worden bij Pasar iets voor jou.

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor jouw gepersonaliseerde nieuwsbrief

Word Pasar lid

Word nu lid en geniet van alle ledenvoordelen

Pasar is er voor jou

Ontdek onze ledenvoordelen

  • Op vakantie met het gezin of in groep? Overnachten in hotels, vakantiewoningen of op camping? Als lid krijg je exclusieve Pasar-kortingen.
  • Fan van fietsen of wandelen, in België of het buitenland? Als lid heb je toegang tot alle wandel- en fietsroutes uitgeschreven en getest door Pasar.
  • Reisinspiratie thuis en onderweg dankzij onze magazines (Pasar, Campertijd, de Kampeergids en de Kampeerwijzer), ook beschikbaar op tablet.
  • Bespaar op je verzekering! We bieden je voordeeltarieven op verzekeringen voor camper en caravan.
  • Gratis of met korting deelnemen aan activiteiten van de Pasar-afdeling in je buurt maar ook de Pasar-kampeerclubs, gps- en elektrische fiets-afdelingen.
Twee vrouwen lezen een kaart op een stadsplein
Vertel ons wie je bent en ontdek een lidmaatschap op maat van jouw interesses!