Pasar Beaufort-fietstocht Blankenberge

Pasar nodigt je uit voor een 3 unieke fietstochten langs meerdere indrukwekkende Beaufort-kunstwerken, verspreid over verschillende Beaufort edities in Nieuwpoort, Oostende en Blankenberge. 

Ontdek telkens minstens 12 werken van topkunstenaars die je zullen verbazen en raken, je ogen openen voor schoonheid en je geest uitdagen met hun rijke lagen van betekenis.  

Deze 3 verschillende fietstochten beloven niet alleen een emotionele reis te worden, maar ook een haalbare sportieve uitdaging. Onder de deskundige leiding van onze Pasar-fietsbegeleiders verken je de mooiste paden in beperkte groep en geniet je van de kunst in de open lucht. 

Met drie verschillende vertrekpunten: Nieuwpoort, Oostende en Zuinekerke die we om de twee weken afwisselen, is er altijd wel een route die je kan verkennen. 

Of je nu een fervente fietser bent of gewoon zin hebt in een dag vol kunst en natuur, deze fietstochten zijn de perfecte manier om je weekend af te sluiten! 

Praktisch

Wanneer vindt de activiteit plaats
zondag 29 september 2024 - 13:00
Praktische info

tickets zijn hier te koop.

Waar vindt de activiteit plaats
Provincie West-Vlaanderen
Lokaal of vertrekplaats
Kompas Camping
Brugsesteenweg 49
8620 Nieuwpoort

Deelname-informatie

Deelnemers
1 - 15
Deelnameprijs leden
€3.00
Deelnameprijs niet-leden
€ 5.00

Contactpersoon

Georganiseerd door

 

 

 

Word Pasar-vrijwilliger

Zoek je een nieuwe uitdaging in je vrije tijd? Dan is vrijwilliger worden bij Pasar iets voor jou.

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor jouw gepersonaliseerde nieuwsbrief

Word Pasar lid

Word nu lid en geniet van alle ledenvoordelen

Pasar is er voor jou

Ontdek onze ledenvoordelen

  • Op vakantie met het gezin of in groep? Overnachten in hotels, vakantiewoningen of op camping? Als lid krijg je exclusieve Pasar-kortingen.
  • Fan van fietsen of wandelen, in België of het buitenland? Als lid heb je toegang tot alle wandel- en fietsroutes uitgeschreven en getest door Pasar.
  • Reisinspiratie thuis en onderweg dankzij onze magazines (Pasar, Campertijd, de Kampeergids en de Kampeerwijzer), ook beschikbaar op tablet.
  • Bespaar op je verzekering! We bieden je voordeeltarieven op verzekeringen voor camper en caravan.
  • Gratis of met korting deelnemen aan activiteiten van de Pasar-afdeling in je buurt maar ook de Pasar-kampeerclubs, gps- en elektrische fiets-afdelingen.
Twee vrouwen lezen een kaart op een stadsplein
Vertel ons wie je bent en ontdek een lidmaatschap op maat van jouw interesses!