Pasar Fietsweekend in charmant Hageland! Fietsen naar en rond Aarschot van vrijdag 10 tot en met 12 september 2021

Pasar Fietsweekend in charmant Hageland
Fietsen naar en rond Aarschot van vrijdag 10 tot en met 12 september 2021

Inschrijven voor 25 juli 2021

Op de fiets de charme van het Hageland verkennen? Dat doen we met z’n allen in het weekend van 10 tot 12 september. We logeren in Hotel ’s Hertogenmolens, een gerenoveerde watermolen gelegen aan de Demer die qua sfeer en gezelligheid alvast hoge punten scoort. Wat betreft het niveau van een weekendje weg, scoren we evenzeer ‘buiten categorie’ want het belooft een mooie afwisseling te zijn tussen cultuurhistorische elementen en adembenemende natuurlandschappen.

Vrijdag wordt alle bagage tussen 8u30 en 9u op het kerkplein van Merchtem ingeladen in onze volgwagen. Tegen 10u verzamelen we hier met onze fiets voor de etappe Merchtem - Aarschot. Met ingesmeerde benen vertrekken we richting Mechelen. Van hieruit leidt de Dijle ons over Tremelo en Werchter en volgen we nadien de boorden van de Demer. Na een totaal van 60 km komen we aan op onze bestemming alwaar we onze intrek nemen in het sfeervolle  ’s Hertogenmolens Hotel. Na een eerste kennismaking en verkenning van de stad schuiven we onze benen onder tafel voor een welverdiend driegangendiner. Santé!
Zaterdag verkennen we het charmante Hageland.  Op een fietstocht van 50 km maken we kennis met haar heerlijke wijnen, abdijen, kastelen, schrijvers en uiteraard de onmiskenbare kuitenbijters.  Een uitdaging voor velen, maar resulterend in nog meer smaak van dat heerlijke ijsje achteraf! Eens terug in het hotel is er nog tijd voor een kleine stadswandeling. Waarna we ook deze avond smullen van een verzorgd driegangendiner.
Zondag pakken we onze koffers opnieuw en vangen we na een energie gevend ontbijt de terugrit aan. We fietsen via het Kanaal Leuven-Dijle tot Elewijt, waarlangs we terug richting Merchtem trappen.

De totaalprijs met verblijf in een tweepersoonskamer bedraagt € 370 voor leden en € 380 voor niet-leden. Voor een eenpersoonskamer betaal je als lid € 250 en als niet-lid € 260. Dit is inclusief 2 overnachtingen met ontbijt in Hotel ‘s Hertogenmolens, 1 welkomstdrankje en 1 welkomstpakketje, 2x driegangen avondmaal en 2x lunchpakket (zaterdag en zondag), begeleide fietstochten, verzekering en vervoer van bagage met volgwagen. Uw inschrijving is definitief na betaling van 50 euro voorschot per persoon vóór 25 juli 2021.

Nu al klaar voor vertrek maar nog vragen? Stuur een mailtje naar pasar1785merchtem@gmail.com of bel naar Nieke en Eli (0486/806022),  Agnes en Roel ( 052/372905) of Francien (052/372392).
Wij kijken alvast uit naar jouw aanwezigheid!

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Inschrijvingsstrook Pasar Fietsweekend Aarschot en Charmant Hageland
10, 11 en 12 september 2021

Naam:………………………………………………………….……………………….. Lid Pasar: Ja/Neen  Lidnummer:……………………

Adres:..........................................................................................................................................

Telnr.:.............................................................. Email:...............................................................

Ik wens deel te nemen aan het fietsweekend met*:

verblijf in een tweepersoonskamer met   … leden x € 370     en/of       … niet-leden x € 380
verblijf in een eenpersoonskamer met     ... leden x € 250    en/of       ... niet-leden x € 260

Ik wens  een / geen   kamer te delen.

(*invullen en schrappen wat niet past)

Ik stort ….. x het voorschot van 50 euro = ………. euro op rekeningnummer BE35 7995 1659 6437 van Pasar Merchtem met vermelding van ‘Fietsweekend Aarschot, naam en aantal personen’. Eveneens bus ik dit ingevuld strookje bij Francien, Dendermondestraat 52 te 1785 Merchtem OF mail ik het naar pasar1785merchtem@gmail.com  Dit alles doe ik vóór 25 juli 2021. Merk op dat de stortingsdatum geldt als inschrijvingsdatum en de inschrijving pas definitief is bij betaling van 50 euro voorschot per persoon.

Praktisch

Wanneer vindt de activiteit plaats
vrijdag 10 september 2021 - 08:30 tem zondag 12 september 2021 - 18:00
Praktische info

Inschrijven voor 25 juli 2021 door overschrijving van voorschot.

Afstand te fietsen : vrijdag 60 km, zaterdag 50 km, zondag 60 km

Start te Merchtem OLV ter Noodt kerk Kerkstraat 

 

Waar vindt de activiteit plaats
Provincie Vlaams-Brabant
Lokaal of vertrekplaats
O.L.Vrouw ter Noodtkerk
Kerkstraat
1785 Merchtem

Deelname-informatie

Deelnemers
10 - 50
Deelnameprijs leden
€50.00
Deelnameprijs niet-leden
€ 50.00
Deelnameinformatie

verblijf in een tweepersoonskamer  leden aan € 370 voor 2 en niet-leden aan € 380 voor 2
verblijf in een eenpersoonskamer leden aan € 250 en niet-leden aan € 260

Contactpersoon

Contactpersoon
Eli De Block
pasar1785merchtem@gmail.com
0486 80 60 22
Georganiseerd door

 

 

 

Word Pasar-vrijwilliger

Zoek je een nieuwe uitdaging in je vrije tijd? Dan is vrijwilliger worden bij Pasar iets voor jou.

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor jouw gepersonaliseerde nieuwsbrief

Word Pasar lid

Word nu lid en geniet van alle ledenvoordelen

Pasar is er voor jou

Ontdek onze ledenvoordelen

  • Op vakantie met het gezin of in groep? Overnachten in hotels, vakantiewoningen of op camping? Als lid krijg je exclusieve Pasar-kortingen.
  • Fan van fietsen of wandelen, in België of het buitenland? Als lid heb je toegang tot alle wandel- en fietsroutes uitgeschreven en getest door Pasar.
  • Reisinspiratie thuis en onderweg dankzij onze magazines (Pasar, Campertijd, de Kampeergids en de Kampeerwijzer), ook beschikbaar op tablet.
  • Bespaar op je verzekering! We bieden je voordeeltarieven op verzekeringen voor camper en caravan.
  • Gratis of met korting deelnemen aan activiteiten van de Pasar-afdeling in je buurt maar ook de Pasar-kampeerclubs, gps- en elektrische fiets-afdelingen.
Twee vrouwen lezen een kaart op een stadsplein
Vertel ons wie je bent en ontdek een lidmaatschap op maat van jouw interesses!