Uniek fietsweekend in Heusden-Zolder

Voor het 31e fietsweekend van Pasar Duffel kozen we de provincie Limburg, de fietsprovincie bij uitstek, die bovendien nog een aantal attracties te bieden heeft. Zoals steeds hebben we weer 3 mooie, zeer gevarieerde en pittige fietstochten voorbereid.We verblijven in het uniek gelegen hotel "De Pits" met uitzicht over het racecircuit, de Limburgse bossen en de terril van Zolder. Het hotel heeft 24 mooie kamers met alle sanitaire voorzieningen en o.m. een binnenzwembad en sauna. 's Morgens genieten we van een royaal ontbijtbuffet en 's avonds van een driegangendiner.

In principe zorgt ieder zelf voor het vervoer van zijn fiets(en). Je kan ook ter plaatse een gewone of elektrische fiets huren.

Praktisch

Wanneer vindt de activiteit plaats
vrijdag 19 augustus 2022 - 10:00 tem zondag 21 augustus 2022 - 20:00
Praktische info

Je moet tegen uiterlijk 1 mei inschrijven bij een bestuurslid en een voorschot van 100 euro storten op de rekening van Pasar Duffel BE57 7885 3385 8535. Het saldo dient betaald tegen 30 juni. De fietsafstanden zijn respectievelijk 62, 76 en 63 km. 

Waar vindt de activiteit plaats
Provincie Limburg
Lokaal of vertrekplaats
Lodge Hotel De Pits
Sterrenwacht 143
3550 Heusden-Zolder

Deelname-informatie

Deelnemers
5 - 40
Deelnameprijs leden
€240.00
Deelnameprijs niet-leden
€ 250.00
Deelnameinformatie

Voor een éénpersoonskamer is er een toeslag van 30 euro/p/n. In het bedrag is begrepen 2 dagen halfpension vanaf vrijdagavond t/m het ontbijt zondagmorgen, het afscheidsdiner van zondagavond, 3 middaglunches, de toeristenbelasting en ongevallenverzekering.

Contactpersoon

Contactpersoon
Brouwers Eddy
eddybrouwers1@skynet.be
0497/845643
Georganiseerd door

 

 

 

Word Pasar-vrijwilliger

Zoek je een nieuwe uitdaging in je vrije tijd? Dan is vrijwilliger worden bij Pasar iets voor jou.

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor jouw gepersonaliseerde nieuwsbrief

Word Pasar lid

Word nu lid en geniet van alle ledenvoordelen

Pasar is er voor jou

Ontdek onze ledenvoordelen

  • Op vakantie met het gezin of in groep? Overnachten in hotels, vakantiewoningen of op camping? Als lid krijg je exclusieve Pasar-kortingen.
  • Fan van fietsen of wandelen, in België of het buitenland? Als lid heb je toegang tot alle wandel- en fietsroutes uitgeschreven en getest door Pasar.
  • Reisinspiratie thuis en onderweg dankzij onze magazines (Pasar, Campertijd, de Kampeergids en de Kampeerwijzer), ook beschikbaar op tablet.
  • Bespaar op je verzekering! We bieden je voordeeltarieven op verzekeringen voor camper en caravan.
  • Gratis of met korting deelnemen aan activiteiten van de Pasar-afdeling in je buurt maar ook de Pasar-kampeerclubs, gps- en elektrische fiets-afdelingen.
Twee vrouwen lezen een kaart op een stadsplein
Vertel ons wie je bent en ontdek een lidmaatschap op maat van jouw interesses!