Zomerzoektocht

Deze activiteit is voorbij
1 minuut leestijd

Pasar Tremelo-Baal organiseert van 15 mei tot 15 september 2021 een zomerzoektocht, waaraan tal van mooie prijzen verbonden zijn.

De deelnemers maken via gewone vragen en fotovragen kennis met de mooiste plekjes uit Tremelo, Baal en Grootlo. De zoektocht is beschreven als een fietstocht, maar niets belet je om het traject (of delen ervan) te voet af te leggen.

De beschrijving vertrekt aan de kerk van Baal. Aangezien het parcours lusvormig is, is het uiteraard ook mogelijk de tocht elders aan te vatten.

De afstand bedraagt ca. 20 km.

Deelnemingsformulieren kosten 5 euro en zijn te verkrijgen bij

  • Buurtwinkel Luc, Baalsebaan 324, Baal
  • De Loft - Press & Bookshop, Grote Bollostraat 2, Tremelo
  • Bakkerij Hermans, Kapelstraat 67, 2223 Grootlo

Aan de zoektocht zijn talrijke mooie prijzen verbonden. Alle prijzen zijn waardebonnen van lokale handelaars, ter waarde van 1.200 euro.

De prijsuitreiking heeft plaats op vrijdag 1 oktober 2021 om 19.00 u in de zaal van Café Raadshuis, Werchtersebaan 2, 3120 Tremelo. Het verloop van de prijsuitreiking is afhankelijk van de coronamaatregelen die op dat moment zullen gelden. De winnaars worden tijdig op de hoogte gebracht.

  • Fietsen
  • In de natuur
  • Actief
Baal (Tremelo)

Praktische info

-
Deze activiteit is voorbij.
locatie

Sint-Annakerk
Pastoriestraat 1
3128 Baal (Tremelo)
België

beginuur
00h00
leden: €5.00 niet-leden: €5.00

deel Activiteit

Word lid voor 39€

Op zoek naar kwalitatieve invulling van je vrije tijd?

Word lid van Pasar en ontdek een wereld vol boeiende activiteiten, inspirerende reizen en gezellige samenkomsten. Met Pasar geniet je van een gevarieerd aanbod aan uitstappen en evenementen, afgestemd op jouw interesses en wensen. Sluit je aan bij onze warme community en beleef onvergetelijke momenten samen met andere enthousiaste leden.

Ga voor de Pasar-pas!

lees meer