Activiteit geannuleerd wegens het Coronavirus. Fiets-4-daagse Dordrecht(Geannuleerd)

Fiets-4-daagse Dordrecht

1 tot 6 juni 2020          www.zwerversleuven.be

Wegens het succes van de voorbije fiets-4-daagsen in Nederland, nemen we dit jaar terug deel aan 'Rond Uit Dordrecht Fiets-4-daagse' die doorgaat van 2 tot en met 5 juni 2020. (Aankomst vanaf maandag 1 juni 15 uur en vertrek op zaterdag 6 juni tegen 12 uur). Zij vieren dit jaar hun 8-jarig bestaan !!!

Dordrecht is gelegen tussen Breda en Rotterdam. Het is een soort eiland tussen de Maas en de Beneden Merwede, dat een zijarm van de Maas is. Onderkant Maas ligt dan het Nationaal Park De Biesbosch.

Afstand van Leuven is ongeveer een 130 km

We staan op de verharde geasfalteerde parking van het Riwal Hoogwerkers Stadion en kunnen gebruik maken van de faciliteiten van de Nederlandse Voetbalclub F.C Dordrecht. Ter plaatse is er geen animatie of eetgelegenheid (stad is vlakbij), maar wel mogelijkheid tot drinken in de kantine. Daar is er geen stroomvoorziening voor de campers. De fietsbatterijen kunnen wel ter plaatse opgeladen worden op bepaalde tijdstippen. Er zijn aparte groepsdouches en toiletfaciliteiten.

De waterbus tussen de Drechtsteden Dordrecht en Rotterdam is op vertoon van de inschrijvingskaart van de 4-daagse gratis te gebruiken.

Er zijn 4 themaroutes voorzien. De routes zijn op dit ogenblik nog niet vrijgegeven, maar we vertellen jullie er meer over in het volgende boekje. We hebben elke dag de keuze tussen 30, 50 of 80 km en dat alles langs bewegwijzerde verkeersluwe wegen en fietspaden !!! Gps-tracks gaan ook weer beschikbaar zijn. Startuur en traject zijn vrij te kiezen.

’s Avonds kunnen we dan weer gezellig samenzitten met de doos.

Op donderdag kunnen jullie ter plaatse inschrijven voor een BBQ.

En Guido kent nog altijd het adres van die goede wok-chinees, die we een bezoek brengen op vrijdagavond. (voor liefhebbers).

Van 5 tot en met 7 juni 2020 is er ook nog ‘Dorht in Stoom’. Iets wat we ook gedeeltelijk kunnen bewonderen. Daarom hebben we gevraagd of het mogelijk was om een dag langer op de parking te mogen staan bij Riwal.

Mogelijk een datumwijziging: We hebben vernomen dat de gemeente de goedkeuring nog niet gegeven heeft voor de datum van de fietsvierdaagse. Dat wil zeggen dat de activiteit misschien een week vervroegd of verlaat kan worden. We laten nu al inschrijven om zeker te zijn van een plaats voor de campers. Is er een wijziging, dan kan iedereen zonder problemen zijn deelname annuleren.

Parking: Riwal Hoogwerkers Stadion: Krommedijk 210 Dordrecht

Gps-coördinaten: N 51°48’15,1” E 004° 41’29,7” (ingang parking)

Aankomen kan vanaf maandag 1 juni 2020, na 15 uur (parking is tot dan afgesloten!). De eerste fietstocht is op dinsdag 2 juni.

ZORG DAT JE FIETS IN PERFEKTE STAAT IS + RESERVEBAND

Deelnameprijs: 18 euro per persoon voor de 4 fietstochten en 35 euro voor de 5 overnachtingen per camper (idem zoals in 2017).

Telefoonnummer tijdens het weekend: Luc 0032/494 57 09 04; Fran 0032/479 96 73 06

Info en inschrijvingen: bij Luc Lenaerts op het nummer 015/61 33 75 vanaf maandag 6 januari 2020 na 9 uur tot uiterlijk 20 april 2020. Vanaf 7 januari ook mogelijk om in te schrijven langs gsm-nummer 0494/57 09 04

Betaling: we verwachten de betaling, na vooraf ingeschreven te hebben, ten laatste op 1 mei 2020 op rekening:IBAN: BE35 7340 3844 3937 van Zwervers Leuven – 3000 Leuven met de vermelding ‘Dordrecht fietsvierdaagse + plaatnummer motorhome’.

Tot dan, Iris, Fran, Luc en Guido.

Praktisch

Wanneer vindt de activiteit plaats
maandag 1 juni 2020 - 15:15 tem zaterdag 6 juni 2020 - 12:00
Waar vindt de activiteit plaats
Nederland

Deelname-informatie

Contactpersoon

Contactpersoon
Luc Lenaerts
luc.lenaerts50@gmail.com
0494/570904

 

 

 

Word Pasar-vrijwilliger

Zoek je een nieuwe uitdaging in je vrije tijd? Dan is vrijwilliger worden bij Pasar iets voor jou.

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor jouw gepersonaliseerde nieuwsbrief

Word Pasar lid

Word nu lid en geniet van alle ledenvoordelen

Pasar is er voor jou

Ontdek onze ledenvoordelen

  • Op vakantie met het gezin of in groep? Overnachten in hotels, vakantiewoningen of op camping? Als lid krijg je exclusieve Pasar-kortingen.
  • Fan van fietsen of wandelen, in België of het buitenland? Als lid heb je toegang tot alle wandel- en fietsroutes uitgeschreven en getest door Pasar.
  • Reisinspiratie thuis en onderweg dankzij onze magazines (Pasar, Campertijd, de Kampeergids en de Kampeerwijzer), ook beschikbaar op tablet.
  • Bespaar op je verzekering! We bieden je voordeeltarieven op verzekeringen voor camper en caravan.
  • Gratis of met korting deelnemen aan activiteiten van de Pasar-afdeling in je buurt maar ook de Pasar-kampeerclubs, gps- en elektrische fiets-afdelingen.
Twee vrouwen lezen een kaart op een stadsplein
Vertel ons wie je bent en ontdek een lidmaatschap op maat van jouw interesses!