Sportief Brugge

Op vrijdag 26 april worden we verwacht op de parking van het bijzondere gemeentehuis van Oostkamp (gelegen tegenover het politiebureel) en dit vanaf 17.00 uur).

Zoals gewoonlijk geven we om 19.00 uur een welkomstdrink en stellen we het programma voor dit weekend voor.  Nadien is er natuurlijk nog de mogelijkheid om wat te blijven napraten.

Zaterdagvoormiddag starten we met een fietstocht richting Brugge met onderweg een bezoek aan het voetbalstadion van “Club Brugge” : het Jan Breydelstadion - de perszaal, de loges, de eretribune. Via de spelerstunnel brengen we een bezoek aan de heilige grasmat van het Jan Breydelstadion en de dug-outs.  We worden er rondgeleid door een ervaren gids die ons meeneemt naar plaatsen die normaal niet toegankelijk zijn.

Na dit bezoek zetten we onze fietstocht verder tot in Brugge.  Hier parkeren we onze fietsen in de ondergrondse fietsenstalling en genieten we van een eenvoudige maaltijd.  Als honger en dorst gestild zijn bezoeken we “Brugge, die scone”.

Na het bezoek aan deze mooie stad (men zegt wel eens de mooiste stad van België) springen we terug op onze rijwielen en fietsen terug naar onze campers.

Zaterdagavond worden we culinair verwend door traiteur “Barbara en Maurice” en kunnen we uiteraard samen nog wat nagenieten van onze uitstap.

Zondagvoormiddag fietsen we naar het Kasteel van Loppem waar we door een gids rondgeleid worden. Het Kasteel van Loppem (1856), gelegen in een romantisch park met mooie vijvers en een doolhof, herbergt eveneens een zeer mooie kunstcollectie welke in het verleden door koningen en kunstenaars bezocht werd. De architectuur en de interieurs zijn in hun oorspronkelijke staat behouden.

 

Na de afscheidsdrink ter plaatse fietsen we terug naar onze campers, waar we iets na het middaguur het weekend afsluiten.

 

Praktisch

Wanneer vindt de activiteit plaats
vrijdag 26 april 2019 - 17:00 tem zondag 28 april 2019 - 14:00
Praktische info

Inschrijven kan vanaf : maandag 11/03 om 19.00 uur, enkel en alleen op het vaste telefoonnummer : 03/294.37.39

We nemen maximum 20 campers mee op dit weekend.

 

Waar vindt de activiteit plaats
Provincie West-Vlaanderen
Lokaal of vertrekplaats
Stadhuis
Burg 12
8000 Brugge

Deelname-informatie

Deelnemers
20 - 40
Deelnameprijs leden
€68.00
Deelnameprijs niet-leden
€ 73.00
Deelnameinformatie

Prijs :  68 Euro per persoon

Niet-leden Pasar : 73 Euro per persoon

Inbegrepen :  overnachtingsplaats, welkomstdrink, inkom en gids voetbalstadion Club Brugge, gids stad Brugge, lunch, diner, inkom en gids Kasteel van Loppem en afscheidsdrink.

 

Inschrijven kan vanaf : maandag 11/03 om 19.00 uur, enkel en alleen op het vaste telefoonnummer : 03/294.37.39

We nemen maximum 20 campers mee op dit weekend.

 

Contactpersoon

Contactpersoon
Guy Schoeters
guy.schoeters4@telenet.be
03/294 37 39
Georganiseerd door

 

 

 

Word Pasar-vrijwilliger

Zoek je een nieuwe uitdaging in je vrije tijd? Dan is vrijwilliger worden bij Pasar iets voor jou.

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor jouw gepersonaliseerde nieuwsbrief

Word Pasar lid

Word nu lid en geniet van alle ledenvoordelen

Pasar is er voor jou

Ontdek onze ledenvoordelen

  • Op vakantie met het gezin of in groep? Overnachten in hotels, vakantiewoningen of op camping? Als lid krijg je exclusieve Pasar-kortingen.
  • Fan van fietsen of wandelen, in België of het buitenland? Als lid heb je toegang tot alle wandel- en fietsroutes uitgeschreven en getest door Pasar.
  • Reisinspiratie thuis en onderweg dankzij onze magazines (Pasar, Campertijd, de Kampeergids en de Kampeerwijzer), ook beschikbaar op tablet.
  • Bespaar op je verzekering! We bieden je voordeeltarieven op verzekeringen voor camper en caravan.
  • Gratis of met korting deelnemen aan activiteiten van de Pasar-afdeling in je buurt maar ook de Pasar-kampeerclubs, gps- en elektrische fiets-afdelingen.
Twee vrouwen lezen een kaart op een stadsplein
Vertel ons wie je bent en ontdek een lidmaatschap op maat van jouw interesses!