Citytrip "Antwerpen Anders Bekeken"

-

We gaan met Pasar kampeerclub Amuse op citytrip naar Antwerpen. We verblijven op het kleine City Camping Antwerp op Linkeroever. Van daaruit hebben we een schitterende uitvalsbasis om de stad en de omgeving te verkennen, vooral met de fiets. We serveren amuses met Antwerpse producten op de oevers van de Schelde. We wandelen met een gids door de kleine straatjes en steegjes tot op bekoorlijke pleintjes die hun geheimen prijsgeven. Ook de bekende Rubensmarkt op 15 augustus staat op het programma. We doen ook nog een fietstocht met bezoek aan het Radio Minerva Café, een diner aan het strand van Sint Anneke en uiteraard het Mas museum. Een goed gevuld programma om Antwerpen eens anders te bekijken!

  • Kamperen
  • Cultuur
Antwerpen

Praktische info

-
locatie

City Camping Antwerp
Jachthavenweg 6
2000 Antwerpen
België

beginuur
16h00
aantal deelnemers
20-40
leden: €169.00 niet-leden: €189.00
nuttige informatie voor deelnemers

Per persoon (op basis van deelname twee personen): € 169 (lid)   € 189 (niet-lid)

- Enkele persoon op een kampeerplaats: € 249 (lid)   € 269 (niet-lid)

- Per extra persoon: € 99 (lid)   € 119 (niet-lid)

- Per hond (max 2): € 4

In de deelnameprijs is inbegrepen: 4 overnachtingen op de camping, inclusief electriciteit en taksen, degustatie van amuses met Antwerpse producten, een gegidste wandeling door Antwerpen, een begeleide fietstocht, bezoek Mas museum en een diner in het Plaasj Café op het strand van Sint Anneke met de keuze uit mosselen natuur 1,3 kg met frietjes, zalm met seizoensgroenten en puree of Spaans bergvarken met champignonsaus, warme groenten en frietjes gevolgd door een lekkere Dame Blanche. Ook zijn een aperitief, een halve fles huiswijn, een halve liter water en een koffie of thee per persoon inbegrepen!

Inschrijven kan door een mailtje te sturen naar wim@kampeerclubamuse.be met vermelding van de activiteit en het soort kampeermiddel. U ontvangt dan een reactie of er nog plaats is en een eventuele betalingsuitnodiging. Je inschrijving is definitief als het volledige bedrag op onze rekening gestort is.

deel Activiteit

Word lid voor 39€

Op zoek naar kwalitatieve invulling van je vrije tijd?

Word lid van Pasar en ontdek een wereld vol boeiende activiteiten, inspirerende reizen en gezellige samenkomsten. Met Pasar geniet je van een gevarieerd aanbod aan uitstappen en evenementen, afgestemd op jouw interesses en wensen. Sluit je aan bij onze warme community en beleef onvergetelijke momenten samen met andere enthousiaste leden.

Ga voor de Pasar-pas!

lees meer