E.H.B.K. aanwezig tijdens KAMPEERSPEKTAKEL 2023 DKW caravans

Deze activiteit is voorbij
1 minuut leestijd

Op zaterdag 4 Maart 2023 en zondag 5 Maart gaan we op uitnodiging van DKW Caravans enkele workshops ivm kamperen presenteren!.

Het DKW-team nodigt uit voor het 'Caravan & kampeerspektakel 2023' op zaterdag 4 en zondag 5 maart 2023 in de showroom en kampeerwinkel. Een groots opendeurweekend met meer dan 80 caravans, een gezellige kampeerwinkel, pop-up camping bar en gratis demonstraties voor de caravankampeerder.  U vindt er vele nieuwe en tweedehands caravans maar ook caravan- en kampeertoebehoren zoals luifels en tenten, divers kampeermeubilair , airco's & mobiele heaters, top-gasbarbecue’s, handige fietsendragers, sfeeraccessoires voor kamperen, ... en meer.

Tijdens dit weekend profiteert u van 10% SPEKTAKELKORTING* op kampeeraccessoires en actieprijzen voor caravans. "Are you ready 2 go?" Bekijk alvast onze actiefolders ter voorbereiding van uw bezoek of informeer vooraf.

Aanwezigheid van tal van experts met demonstraties om u te informeren. Ontmoet vrienden-kampeerders in de DKW camping pop-up bar. Kortom, terug een spektakel om niet te missen.  Bevestig uw aanwezigheid via het aanmeldingsformulier. Het DKW-team ziet uit naar uw bezoek.

Meld hier uw bezoek nu aan!

 Zorg dat je erbij bent! Pasar Kamperen

  • Kamperen
  • Avontuur
Wevelgem

Praktische info

-
Deze activiteit is voorbij.
locatie

DKW Caravans
Roeselarestraat 415
8560 Wevelgem
België

beginuur
10h00
nuttige informatie voor deelnemers

Gratis toegang

Telkens van 10 tot 17 u

Hier aanmelden

deel Activiteit

Word lid voor 39€

Op zoek naar kwalitatieve invulling van je vrije tijd?

Word lid van Pasar en ontdek een wereld vol boeiende activiteiten, inspirerende reizen en gezellige samenkomsten. Met Pasar geniet je van een gevarieerd aanbod aan uitstappen en evenementen, afgestemd op jouw interesses en wensen. Sluit je aan bij onze warme community en beleef onvergetelijke momenten samen met andere enthousiaste leden.

Ga voor de Pasar-pas!

lees meer